Lasersnijden 3D olifant

We moesten een 3D dier maken van 4 lagen. Ik had een egel gekozen om te maken maar dat vond ik te moeilijk dus uiteindelijk heb ik een olifant gemaakt. Ik vond het niet heel moeilijk om te maken maar ik snapte niet zoveel van illustrator. Nadat mijn hele ontwerp 2x was verdwenen heb ik elke keer alles opgeslagen voordat ik iets deed. Ik was bijna vergeten dat alles 3mm moest maar uiteindelijk heb ik het aangepast naar 3mm. Ik had veel tijd over omdat ik moest wachten op mijn kartonnen ontwerp dus ik hielp andere want ik vind het een leuke opdracht. Mijn ontwerp past. dit is mijn ontwerp:

Ik had mijn ontwerp aangepast en daarom ontbreekt de mond op dit ontwerp maar hier boven is het eindresultaat

stopmotion computer

Bij deze opdracht moesten we een stopmotion filmpje maken en daarin een computer uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. We moesten ook een verhaallijn hebben in het filmpje. Het samenwerken ging niet zo goed want IEMAND was heel druk waardoor andere geïrriteerd werden. We hebben niet echt een verhaallijn behalve dat er water over valt en de computer uit elkaar moet. We hebben gewerkt in een team van 4 mensen. Het duurde niet erg lang om het filmpje te maken maar wel om hem op de site te krijgen. Het maken van het filmpje ging goed en snel. Ik snapte niks van een computer maar nu wel wat meer en gelukkig snapte Rik en Niels K het wel goed. Hier is het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=A3rIGKQ5GY8

3D telefoonhoesje

Mijn telefoonhoesje paste niet want ik had geen rekening gehouden met dat de telefoon er nog in moest. Mijn hoesje was zo dun dat hij meteen kapot ging dus ik heb hem weggegooid voordat ik een foto had gemaakt. Het enige wat goed ging was de letters er op zetten. Ik vond het ingewikkeld omdat ik die cm en mm niet snapte.

Gezicht Verwisselen

voor deze opdracht moesten we een gezicht verwisselen. ik snapte dr helemaal niks van maar Stella wel dus die hielp me. Ik vond het niet zo moeilijk maar de computer haat me dus ging het allemaal fout.

Zelfverzonnen poppetje

Voor het 2e poppetje moesten we zelf wat verzinnen. Ik heb een Roblox poppetje gemaakt. Ik wist niet precies wat voor poppetje ik ging maken, maar uiteindelijk vond ik hem op een zanger lijken. Ik snapte het programma al wat beter dus het ging veel sneller.

Poppetjes maken

We moesten bij deze opdracht een poppetje namaken van een filmpje. Ik vond het eerst heel moeilijk maar uiteindelijk snapte ik het wel. We hebben er 2 of 3 weken voor gehad. Ik vond het niet zo moeilijk om te maken maar wel dat we weinig tijd hadden.