Stopmotion

Bij deze opdracht moesten wij een verhaal bedenken, ons verhaal gaat als volgt, veel plezier met kijken! Ik heb samengewerkt met Job, Tijn en Lucas.

Welk programma hebben we gewerkt? : We hebben met het toevoegen van teksten / audio hebben we met “Filmmaker”gewerkt op Android.

Wat ging er goed aan deze opdracht? : In deze opdracht ging er niet veel fout waardoor alles zelf makkelijker ging, daardoor konden we goed doorwerken zonder enige tegenslagen, en het maken van het filmpje ging ook goed.

Wat zou er de volgende keer beter kunnen? : De volgende keer zou ik meer tijd in het filmpje zetten door meer foto’s te maken van 1 beweging, zodat je de teksten goed kon lezen. Het recht houden van de computerkast ging ook wel eens fout.

Heb jij je gehouden aan de eisen van de opdracht? : Ja we hebben de computer uit elkaar gehaald en in elkaar gezet op dezelfde manier hoe het eerst zat, daarnaast hebben we ook informatie toegevoegd aan de onderdelen van de computer in het stopmotion filmpje. Helaas missen wij wel wat meer onderdelen dan de andere computers.

Heb je je aan de deadline gehouden? : Ja we waren zelfs eerder klaar dan de deadline, doordat iedereen verschillende taken had ging alles veel sneller.

Opdracht Scrum wat heb je gedaan en wat was jou taak? : Mijn taak binnen de groep was informatie opzoeken van verschillende computer onderdelen, en die in een computer moeten en ik heb dat in een word document gezet en uitgeprint, ik heb ook de foto’s gemaakt van de stop motion en de teksten toegevoegd van de onderdelen.

Vond je het een leuke leerzame opdracht? : Ik vond het een leerzame opdracht ik weet hierdoor verschillende computer onderdelen te benoemen.

Gezicht verwisselen

Ik heb nadat ik hem kwijt ben geraakt gelijk een nieuwe gemaakt, maar hier is hij. De dubbelen mevrouw van Oranje! Het ging niet zo makkelijk, maar toch is het gelukt.

Veel plezier met bekijken,

Roel Schaart

TELEFOON HOESJE MAKEN MET DE 3D PRINTER

We hebben de lessen gewerkt op de site Tinkercad, op die site kan ontwerpen maken waarmee je iets kan uitprinten met de 3D printer. Dussss, we hebben een telefoon hoesje gemaakt. Ik heb voor de kleur roze gekozen, want die andere kleuren water saai.

PHOTOSHOP GEZICHT VERVORMEN

Deze les hebben zijn we begonnen met de 1e IT&M les, we zijn gelijk begonnen met deze opdracht. Ik heb bij deze opdracht Adobe Photoshop gebruikt. Ik denk dat ik de volgende keer een betere foto kan gebruiken, want deze persoon ken je niet en dus zie je ook niet wie het normale persoon is. Bij deze opdracht heb ik me aan alle eisen voldaan. Ik heb mij aan de deadline gehouden, ik had alleen een 1.1 dus ik heb het bericht aangepast. Deze opdracht was best makkelijk dat ik bijna geen hulp nodig had. Het was een leerzame opdracht, ik denk alleen niet dat ik het later ooit nodig heb.

Veel plezier met kijken,

Roel Schaart