Illustrator Oc Character.

Dit is Mike Wazaski

Hij is een Mike Wazowski’s Kwaadaardige personaliteit Hij kwam tot leven omdat James P. Sullivan A.k.a. Sully zijn baan heeft afgepakt omdat Sully daar veel beter in is dus neemt Mike Wazaski wraak met zijn sterren zwaard. om Mike Wazaski weg te jagen uit  Mike Wazowski’s zijn lichaam moet je een spiegel voor hem leggen dan verdwijnd ”het”. Mensen en monsters noemen Mike Wazaski soms ”Het” omdat er een gerucht rond gaat dat als je zijn naam roept dat ”Het” je dan komt pakken daarom noem ik hem ook soms zo in deze post.

Afbeeldingsresultaat voor sully monsters inc

^ James P. Sullivan A.k.a. Sully ^

Afbeeldingsresultaat voor mike wazowski

^ Normale Mike Wazowski  ^

Na deze opdracht moesten wij onze ”Oc” In een Omgeving zetten waar hij in hoort en een omgeving waar ”het” niet in hoort.

Eerst doe ik een foto waar ”het” bij hoort.

Ik heb deze omgeving gekozen omdat Mike Wazaski mensen bang maakt en vermoord met zijn sterren zwaard en zijn dode ,rode blik. Als je naar hem kijkt in zijn ogen dan bevries je van angst en dan steekt hij je met zijn zwaard in je maag.

Nu een foto waar ”het” Niet bij hoort

Hier zit Mike Wazaskie diep onder water waar hij niemand pijn kan doen maar andere buitenaardse dieren hem wel pijn kunnen doen. dit is nadat Sully het voor elkaar heeft gekregen om Mike Wazaskie uit Mike Wazowskie’s lichaam krijgt. Dit is zijn straf voor al het chaos wast hij heeft veroorzaakt.

Dat was mijn ”Oc” als je vragen hebt stel ze dan in de comments!

Credit gaat naar de Artis die de achtergrond heeft gemaakt van mijn eerste foto.

De achtergrond van de 2de foto is van een spel Subnautica (Speel het het is heel goed.)

(Ik cringe hier ze erg van btw ik weet hoe je je voelt. Sorry)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *