3D dier maken met de lasersnijder

in deze opdracht moesten we via illustrator een ontwerp maken om te laten uitsnijden met de lasersnijder, je moest hem eerst in karton maken en daarna in hout. ik heb in de laatste les pas echt een ontwerp gemaakt van een eend en was zo slim om hem uiteindelijk in te leveren met de naam karton ipv. hout 🙁

zo ziet hij er uit!!

figuur met achtergrond

ik heb hier 2 achtergronden achter gedaan de ene die er iets meer bij past dan de andere.

de gene die er iets meer bij hoort zoals je ziet een mario achtergrond.

en de gene die er niet goed bij hoort want een game karakter op een voetbal veld

figuren maken

dit is het game karakter en hij kan ze neerslaan met de zwaardstokdingen want punten kunnen scherp zijn.

eigenlijk ging alles wel goed met het maken was in het begin een beetje moeilijk maar na dat filmpje te kijken wist je hoe je het goed kon maken.

en de aantal poppetjes achter elkaar. ging gewoon prima want je moet gewoon stap voor stap doen wat hij ook deed

 

eigen hoesje gemaakt.

in deze opdracht moesten we een hoesje maken met de hulp van tinkercad, het ontwerpen van het hoesje ging wel goed maar mijn telefoon heeft een edge scherm waardoor ik geen hele rand moest maken maar alleen kleine hoekjes op de hoeken zodat hij daarin klemt dit werkte wel maar hij klemde hem niet goed genoeg vast waardoor hij eruit kon vallen. de maat was wel goed maar helaas is het hoesje in me tas kapot gegaan omdat de hoekjes heel gevoelig zijn en er is een stukje afgebroken.

gezicht verwisselen met photoshop

 

ik heb deze 2 gezichten veranderd met het programma fotoshop ik heb voor deze 2 gezichten gekozen omdat ze allebei een andere stijl hebben en het me leuk leek om dat te gaan veranderen.

het werken met de lasso ging goed en vond ik ook makkelijk maar het gezicht op de andere plakken ging moeilijker vanwege groottes maar is uiteindelijk gelukt.

photoshop

ik heb Wilders gefotoshopt omdat hij van zichzelf al een mislukt gezicht heeft en leek me leuk om hem nog raarder te maken en ik heb geleerd hoe je dit moet dan via het programma photoshop