app maken

we moesten een app maken met de marvel app. wat er goed ging was dat het er best oké uit ziet. wat er beter kan is dat ik de app lastig vond om mee te werken. het voldoet naar mijn mening aan alle eisen. ik heb de deadline gehaald. volgende keer zou het met een andere app beter gaan. maar ik vond het een leerzame opdracht. maar niet zo leuk omdat het een beetje een irritante app was om mee te werken.

https://marvelapp.com/5b0bhhe

link naar app.

Game caracter tekenen

De opdracht was het tekenen en bedenken van je eigen game caracter. Voor deze opdracht heb ik illustrator gebruikt. het was niet al te lastig om de game caracter te maken. dus dat ging goed. wat niet goed ging was dat ik niet goed had gelezen bij de opdracht en dit deel van een grotere opdracht was vergeten. ik heb me wel aan de eisen voldaan. maar niet aan de deadline gehouden. omdat ik met andere dingen bezig was. ik heb geen tips voor de docenten. en ik vond het een leuke opdracht, en ik heb meer leren werken met illustrator.

Cospaces .edu

de dingen die ik heb geprogrammeerd in cospaces zijn: een zoektocht voor 3 items. je moet ze zoeken in volgorde, en de volgorde is aangegeven door dat het item wat je moet zoeken een fel rode kleur krijgt. als je het item aanklikt verdwijnt het item. ook heb ik alle dieren van tekst voorzien op het moment dat je ze aanraakt. ook kan je korte gesprekjes houden met de mensen in het park.

hiermee kan je met de mensen praten.
dit is voor de zoektocht naar de items
dit is om met alle dieren te kunnen praten.

poppetje it&m

Poppetje tekenen in adobe illustrator.

de opdracht was om een poppetje te tekenen met behulp van illustrator. het resultaat is niet slecht, dus dat is goed, maar ik heb het te laat ingeleverd. dus dat is minder. ik heb me wel aan de opdracht gehouden, maar zoals ik al zei niet aan de deadline gehouden. omdat ik met andere opdrachten bezig was. ik vind het leuk om met illustrator te werken, dus dat zou ik graag nog een keer doen. en ik vond het in het algemeen erg leuk en leerzaam.

stop motion

we hebben met een app op de telefoon de foto’s gemaakt en ik heb ze bewerkt in Adobe première pro. wat er goed ging is dat het idee best creatief was. maar wat er volgende keer beter kan is dat: de kwaliteit van de foto’s beter moet, het bewerken van het filmpje beter moet, en dat de samenwerking beter moet. we hebben ons (naar mijn mening) best redelijk aan de eisen voldaan, maar we waren eigenlijk te laat met het filmpje, dus de deadline is net niet gehaald. omdat we net niet op tijd waren. we hebben deze opdracht wel gescrubd, mijn taak was mee bedenken, en edditen. mijn tip voor de docenten is om iets grotere groepjes te maken zodat het eindresultaat beter is. ik vond het wel een leerzame opdracht, maar ik vond het geen leuke opdracht.

gezicht verwisselen

de opdracht was het verwisselen van een gezicht. we hebben hiervoor fotoshop gebruikt. wat er goed aan deze opdracht is gegaan is dat het resultaat best goed is. ik heb me gehouden aan de eisen. ik heb me niet aan de deadline kunnen houden omdat ik dit niet kon uploaden. en het plaatje ook niet. ik heb bij deze opdracht niet gescrumd. ik heb verder geen commentaar op hoe de docenten deze opdracht anders hadden kunnen bedenken. ik vond dit een leuke opdracht en ik hoop dat we in de toekomst meer gaan werken met fotoshop.

verwisseld
origineel

gezicht vervormen

de opdracht was het vervormen van een gezicht. we hebben hiervoor photoshop gebruikt. wat er goed aan deze opdracht is gegaan is dat ik nu beter photoshop beheers. ik heb me gehouden aan de eisen. ik heb me niet aan de deadline kunnen houden omdat ik dit niet kon uploaden. en het plaatje ook niet. ik heb bij deze opdracht niet gescrumt. ik heb verder geen commentaar op hoe de docenten deze opdracht anders hadden kunnen bedenken. ik vond dit een leuke opdracht en ik hoop dat we in de toekomst meer gaan werken met photoshop.

telefoon hoesje 3d printen

De opdracht was het ontwerpen en printen van een telefoon hoesje. we hebben met het programma tinkercad gewerkt. wat er goed ging aan de opdracht is dat het hoesje goed is geprint. wat er de volgende keer beter kan is dat het hoesje niet past en dus beter kan. ik heb me wel aan de opdracht gehouden. ik heb me niet aan de deadline kunnen houden omdat ik mijn berichten niet kan plaatsen. ik heb deze opdracht niet gescrumt. wat de docenten zouden kunnen doen is een andere software voor ontwerpen gebruiken. want ik vond deze software niet fijn om mee te werken. maar ik vond het een leuke opdracht. alleen voor mij niet zo leerzaam omdat ik thuis al 3d print.