3D dier maken

Bij deze opdracht moesten we een dier van 3D maken in het hout. Ik heb gekozen voor een wolf, omdat dat me wel een leuk dier leek. Het ging wel goed totdat ik opnieuw moest beginnen omdat het ontwerp was verdwenen van de computer. Dit is het geworden:

Dit is het ontwerp

Stopmotion filmpje

Bij deze opdracht van IT&M moesten we een computer in elkaar zetten en daar dan een stopmotion filmpje van maken. In het stopmotion filmpje moest een verhaallijn zitten en je moest al de onderdelen van de computer benoemen en uitleggen waar het onderdeel voor dient. De samenwerking ging goed, soms liepen we ergens vast, maar we kwamen er wel gewoon altijd uit. Dit is het geworden:
|Poppetje IT&M

Bij deze opdracht moest je 5 poppetjes namaken van een filmpje. het ging best wel prima maar ik was een dag ziek dus kon ik hem nu pas inleveren.

Dit zijn mijn poppetjes die je na moest maken:

Photoshop gezichten verwisselen

Bij deze opdracht moest ik 2 gezichten gaan verwisselen. Daarmee heb ik op het programma adobe photoshop gewerkt. Alles ging erg goed maar alleen het uitknippen was een beetje lastig. De volgende keer ga ik beter de opdracht lezen dan gaat het vast nog beter. Ik heb het in ongeveer 5 kwartier gemaakt . Ik vond het erg leuk om te doen en ik heb er veel van geleerd.

Dit is het geworden:

 

Photoshop Hakim Ziyech

Bij de eerste les van IT&M moesten we een persoon photoshoppen. Ik heb de voetballer Hakim Ziyech gephotoshopt. Ik heb voor hem gekozen omdat ik hem gewoon zag bij het opstarten van Internet Explorer.

Dit zijn de fotos.

Voor de photoshop

Na de photoshop