Marvel app voor ouderen.

In deze opdracht moesten wij met een groepje een eigen app gaan ontwerpen.We de hadden keus uit verschillende onderwerpen wij hebben gekozen voor ouderen . Deze opdracht heb ik in samenwerking gedaan met : Nikki, Moos en Yentel. Het programma wat we gebruikt hebben heet Marvel. Het verloop van de opdracht verliep goed, we hebben duidelijke opdrachten aan elkaar gegeven en iedereen heeft zich daar aan gehouden. Wat er minder goed ging tijdens deze opdracht was het werken met Marvel we wisten allemaal niet goed hoe we deze App moesten hanteren. We hebben ons gehouden aan de eisen van de opdracht, want wij hebben een originele app gelanceerd en de techniek van de app functioneert goed. Ik heb me tot mijn spijt helaas niet kunnen houden aan deadline, aangezien ik heel erg veel moeite had met het gebruik maken van Marvel en daardoor heb ik de opdracht niet op tijd afkunnen maken. Mijn taak binnen de groep was het helpen met het bedenken van idee├źn voor de app. Ik heb heel erg mijn best gedaan tijdens het maken van de app. Als tip voor de docent zou ik graag iets betere uitleg willen voor het gebruiken van Marvel. Ik vind dit persoonlijk een erg leerzame opdracht en heb veel nieuwe dingen geleerd. Ik zou het heel erg interessant vinden om meerdere opdrachten te maken met Marvel.

Hierbij de link van onze groeps opdracht: https://marvelapp.com/h730hf9

Hierbij de link naar Mijn app : https://marvelapp.com/hc06119

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *