3D opdracht houten snijden.

In deze opdracht kregen wij de opdracht om een 3D figuur uit hout te gaan snijden. Tijdens deze opdracht heb ik gebruik gemaakt van Adobe illustrator. wat beter kon gaan tijdens het maken van de opdracht was mijn werk tempo, omdat ik erg moeilijk vond om met Adobe illustrator te werken en daardoor een krap zat in mijn werktijd. ik heb mij tijdens deze opdracht aan de afspraken en voorwaarden gehouden tijdens het maken van deze opdracht. ik heb voor een hond gekozen omdat ik wist dat niet veel mensen een hond gekozen hebben. ik heb mij aan de deadline gehouden tijdens de opdracht alleen ik vond het wel erg lastig aangezien het werken met Adobe. ik vond dit een erg leerzame opdracht, want ik heb geleerd hoe ik het programma Adobe illustrator moet handteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *