Marvel app voor ouderen.

In deze opdracht moesten wij met een groepje een eigen app gaan ontwerpen.We de hadden keus uit verschillende onderwerpen wij hebben gekozen voor ouderen . Deze opdracht heb ik in samenwerking gedaan met : Nikki, Moos en Yentel. Het programma wat we gebruikt hebben heet Marvel. Het verloop van de opdracht verliep goed, we hebben duidelijke opdrachten aan elkaar gegeven en iedereen heeft zich daar aan gehouden. Wat er minder goed ging tijdens deze opdracht was het werken met Marvel we wisten allemaal niet goed hoe we deze App moesten hanteren. We hebben ons gehouden aan de eisen van de opdracht, want wij hebben een originele app gelanceerd en de techniek van de app functioneert goed. Ik heb me tot mijn spijt helaas niet kunnen houden aan deadline, aangezien ik heel erg veel moeite had met het gebruik maken van Marvel en daardoor heb ik de opdracht niet op tijd afkunnen maken. Mijn taak binnen de groep was het helpen met het bedenken van ideeën voor de app. Ik heb heel erg mijn best gedaan tijdens het maken van de app. Als tip voor de docent zou ik graag iets betere uitleg willen voor het gebruiken van Marvel. Ik vind dit persoonlijk een erg leerzame opdracht en heb veel nieuwe dingen geleerd. Ik zou het heel erg interessant vinden om meerdere opdrachten te maken met Marvel.

Hierbij de link van onze groeps opdracht: https://marvelapp.com/h730hf9

Hierbij de link naar Mijn app : https://marvelapp.com/hc06119

3D opdracht houten snijden.

In deze opdracht kregen wij de opdracht om een 3D figuur uit hout te gaan snijden. Tijdens deze opdracht heb ik gebruik gemaakt van Adobe illustrator. wat beter kon gaan tijdens het maken van de opdracht was mijn werk tempo, omdat ik erg moeilijk vond om met Adobe illustrator te werken en daardoor een krap zat in mijn werktijd. ik heb mij tijdens deze opdracht aan de afspraken en voorwaarden gehouden tijdens het maken van deze opdracht. ik heb voor een hond gekozen omdat ik wist dat niet veel mensen een hond gekozen hebben. ik heb mij aan de deadline gehouden tijdens de opdracht alleen ik vond het wel erg lastig aangezien het werken met Adobe. ik vond dit een erg leerzame opdracht, want ik heb geleerd hoe ik het programma Adobe illustrator moet handteren.

stop-motion filmpje groeps opdracht.

tijdens deze opdracht moesten we samenwerken ik heb samen gewerkt met: Jan , David en Jordi.
tijdens deze opdracht moesten we een stop motion filmpje met als doelstelling uit te leggen waar de onderdelen van de computer voor gebruik worden en wat de functie er van is. de samenwerking tijdens de opdracht ging redelijk goed, alleen we waren snel afgeleid. ik vond het een leuke en interessante opdracht om te mogen doen en ik heb veel nieuwe dingen geleerd.

Telefoon hoes ontwerpen.

In deze opdracht moesten wij een hoesje gaan ontwerpen voor onze eigen telefoons. Het hoesje moest precies de zelfde maat hebben als je eigen telefoon ( mijn telefoon iphone 6s). Wat de volgende keer beter zou kunnen gaan is het het uitprinten van mijn hoesje want het is de eerste keer mislukt. ik had tijdens deze opdracht een goed vlot werk tempo want ik vond deze opdracht erg leuk. ik heb voor een rood hoesje gekozen aangezien ik dat een mooie kleur vind. de opdracht heb ik binnen de deadline afgekregen. verder vond ik dit een erg leuke en interessante opdracht om te mogen maken.

zelf ontworpen poppetje

 We moesten met school een eigen poppetje gaan ontwerpen met als idee een (game) karakter te ontwerpen in illustrator.   Ik heb gekozen voor dit poppetje want ik speelde altijd vroeger een spelletje op de Ipad en daar  kwam dit poppetje in voor ik heb hem zelf zo nou keurig nagemaakt. Wat vond ik goed en slecht gaan? Wat ik goed vond gaan is dat mijn werk houding goed was en daarmee een mooi ontwerp heb kunnen maken. Wat ik minder goed vond gaan is dat ik sommige dingen slecht begreep

Ontwerp poppetjes.

In deze opdracht moesten wij met de klas poppetje gaan ontwerpen.  Ik heb met het programma illustrator gewerkt. Wat goed ging tijdens deze opdracht was dat ik snel aan het werk ging en het programma goed onder de knie had.  wat beter had kunnen gaan tijdens deze opdracht was dat ik het programma nog niet helemaal begreep maar mijn werk tempo lag veel hoger dan anderen keren met het programma.  ik heb de opdracht binnen de deadline afgekregen. ik vond dit een erg leerzame opdracht, ik heb veel nieuwe dingen geleerd en vond het erg interessant om deze opdracht te doen.

Photoshop gezicht verwisselen.

In deze opdracht kregen wij de opdracht om een gezicht te gaan verwisselen.  Ik heb gekozen om het gezicht van Jochem Myjer op het lichaam van Tom kolonel te verwisselen. Ik heb heb gewerkt met het programma Photoshop.  wat goed ging tijdens deze opdracht was dat ik snel op ideeën gekomen was en vlot aan het werk ging.  wat tijdens deze opdracht beter had kunnen verlopen was het werken met het programma ik vond het in het begin redelijk lastig om mee te werken want ik moest hele erg aan het programma wennen.  Waarom ik gekozen heb voor Jochem myjer en Tom Kolonel  is omdat ik heel erg fan van hun beide ben.  ik heb deze opdracht binnen de deadline afgekregen, ik was redelijk snel klaar. ik vond dit een erg leerzame opdracht, want ik heb veel nieuwe dingen geleerd.  

Photoshopedit.

In deze opdracht moest je  een gezicht zo goed mogelijk gaan vervormen, ik heb gewerkt met het programma Adobe Photoshop. Tijdens deze opdracht heb ik  naar mijn mening goed en snel gewerkt, wat ik minder goed vond gaan is dat ik zelf nog heel erg moest wennen hoe je alles moest gebruiken.  Ik heb Drake gekozen omdat ik vind dat hij een mooie warme stem heeft en ik vind het fijn om naar hem te luisteren. Ik hem zo goed mogelijk bewerkt zodat dat je hem amper kunt herkennen.  Persoonlijk ik heb veel geleerd van deze opdracht en vond het ook erg interessant, het lijkt mij leuk om meer van dit soort opdrachten te maken.

.

Hallo wereld.

Welkom op mijn stie, ik ben Milan van der Laan en zit op het teylingen college duinzigt. op deze website krijgt u te lezen over mijn opdrachten die ik gemaakt heb tijdens it&m.