stop-motion filmpje groeps opdracht.

tijdens deze opdracht moesten we samenwerken ik heb samen gewerkt met: Jan , David en Jordi.
tijdens deze opdracht moesten we een stop motion filmpje met als doelstelling uit te leggen waar de onderdelen van de computer voor gebruik worden en wat de functie er van is. de samenwerking tijdens de opdracht ging redelijk goed, alleen we waren snel afgeleid. ik vond het een leuke en interessante opdracht om te mogen doen en ik heb veel nieuwe dingen geleerd.

Telefoon hoes ontwerpen.

In deze opdracht moest we samen met de klas een eigen telefoon hoes gaan ontwerpen.

ik vind zelf dat mijn telefoon redelijk goed is gelukt, de telefoon past goed in het hoesje, alleen de knoppen zitten niet helemaal op de juiste plek. ik vind dat mijn inzet tijdens de lessen goed waren, toen ik klaar was ben ik anderen groepjes gaan helpen tijdens deze opdracht.

zelf ontworpen poppetje

 We moesten met school een eigen poppetje gaan ontwerpen met als idee een (game) karakter te ontwerpen in illustrator.   Ik heb gekozen voor dit poppetje want ik speelde altijd vroeger een spelletje op de Ipad en daar  kwam dit poppetje in voor ik heb hem zelf zo nou keurig nagemaakt. Wat vond ik goed en slecht gaan? Wat ik goed vond gaan is dat mijn werk houding goed was en daarmee een mooi ontwerp heb kunnen maken. Wat ik minder goed vond gaan is dat ik sommige dingen slecht begreep

ontwerp poppetjes

we moesten met alle leerlingen uit de klas, poppetjes gaan na maken aan de hand van een filmpje. We moesten de poppetjes zo nauwkeurig mogelijk namaken. ik vond het een redelijk moeilijke opdracht maar wel heel erg interessant om te mogen maken.

photoshop edit

In deze opdracht moest je  een gezicht zo goed mogelijk gaan vervormen, ik heb gewerkt met het programma Adobe Photoshop. Tijdens deze opdracht heb ik  naar mijn mening goed en snel gewerkt, wat ik minder goed vond gaan is dat ik zelf nog heel erg moest wennen hoe alles werkte en moest.  Ik heb Drake gekozen omdat ik vind dat hij een mooie warme stem heeft en ik vind het fijn om naar hem te luisteren. Ik hem zo goed mogelijk bewerkt zodat dat je hem amper kunt herkennen.  Persoonlijk ik heb veel geleerd van deze opdracht en vond het ook erg interessant.

 

.