opdracht dier 3D.

ik vond dit een leuke opdracht. je moest een eigen dier ontwerpen en die uitprinten in 3D. het ging niet altijd goed soms verwijderde ik dingen die ik moest opslaan en soms werkte ik te snel. ik zou het graag nog een keer willen doen

Dit filmpje is mede mogelijk gemaakt door: Yentl, Xui-Ming, NIkki en Mels. in dit filmpje valt er een computer naar beneden. De computer gaat stuk dat laten we zien in dit filmpje ook worden de onderdelen genoemd in het filmpje. ik vond het een leuke omdat we met computers mochten werken.

Telefoon Hoesje

we moesten met de klas een telefoon hoesje maken. Ik heb hem in de kleur blauw gedaan omdat het kan. mijn telefoon pastte net niet in het hoesje. De volgende keer ga ik beter meten waardoor me telefoon wel in me hoesje kan. Ik vond het een leuke opdracht omdat het met je telefoon te maken.

poppetje

we moesten met de klas poppetjes maken aan de hand van een filmpje. ik vond het geen leuke opdracht omdat ik alleen maar naar die oude man moest kijken. ik heb wel geleerd meer de tijd te nemen

Photoshop 2

 

De opdracht was dat we hoofden moesten plaatsen op andere gezichten. Ik heb Ronaldo ze hooft geplakt op die van Messi. We werkte met het programma Adobe Photoshop CC. Wat er bij mij goed ging was dat ik best snel klaar was met de opdracht en dat ik weinig fouten maakte. Voor de volgende keer kan ik wel beter meer naar de uitleg luisteren dan er doorheen praten. Ja ik heb me aan de deadline gehouden ik had de opdracht op tijd af. ik  vond de opdracht leuk om te doen want ik kreeg er een mooi plaatje uit.

Photoshop 1

De opdracht was dat ik een foto van internet moest halen en die bewerken door gebruik te maken van Photoshop. Wat er goed was dat ik direct een foto had waardoor ik gelijk kon beginnen. Wat niet zo goed ging was het bewerken van de foto. ik zou sneller te werk kunnen gaan want dan had ik meer tijd over voor een andere opdracht. ik heb de foto origineel en creatief bewerkt wan ik heb het aangepast met make-up. ja want ik ben de tweede les al klaar met de eerste opdracht. ik werkte alleen want dat moest dat vond ik wel jammer. ik heb geen tips voor jullie ik vond het een leuke opdracht.