3D Dier

We moesten een 3D dier maken met illustrator, hij moest blijven staan of hij moet kunnen blijven hangen. Ik heb illustrator gebruikt. Het maken van het ontwerp ging goed. De volgende keer zou het maken van de goede afmetingen beter kunnen. Ja ik heb me aan de eisen gehouden. Ja ik heb me aan de deadline gehouden. Ik vond het een leerzame opdracht omdat je steeds beter met illustrator leert werken.

Dit is mijn ontwerp en illustrator.

Stop-motion video

Zet de ondertiteling aan voor de uitleg van de onderdelen.

We moesten een stop-motion video maken met de onderdelen van de computer er bij.

We hebben Imovie, stop-motion app gebruikt.

We hebben het uitprinten en het uitknippen goed gedaan en het uitwerken van het verhaal.

De volgende keer sneller en beter samen werken.

We hebben ons aan de eisen gehouden.

We hebben aan de deadline gehouden.

We hebben ook gescrumd, Ik heb vooral foto’s gemaakt dat was mijn taak en de onderdelen benoemen.

Ik vond het wel een leuke opdracht omdat je leert om een stopmotion te maken.

Telefoon hoesje maken

We moesten een telefoon hoesje maken voor je telefoon. Ik heb met tinkercad gewerkt. De lengte was heb ik precies goed gemaakt. De volgende keer kan ik hem breder maken omdat hij te smal is. Ik heb me gehouden aan de eisen. Ik heb me aan de deadline gehouden. Voor de volgende keer een duidelijke deadline aangeven. Ik vond het een leuke opdracht omdat je zelf dingen kon toevoegen aan het hoesje.

Game Karakter

Voor deze opdracht moest je zelf een game karakter maken. Voor deze opdracht heb ik illustrator gebruikt. Het maken van de armen ging goed. Volgende keer kan ik hem sneller maken. Ja ik heb me aan de regels gehouden. Ja ik heb me aan de deadline gehouden. Ik vond het een leuke opdracht omdat je zelf iets mocht maken.

Poppetjes

De opdracht was dat je een poppetje moest na maken van een video. Ik heb Adobe illustrator gebruikt. Het maken van de vormen gingen goed. Volgende keer kan het wel sneller. Ja ik heb me aan de eisen gehouden. Ik heb me aan de deadline gehouden. Tip voor de docent is dat in het filmpje 5 poppetjes moest maken en op de IT&M site stond 6 poppetjes. Het was wel leuk om te maken en ik heb geleerd hoe je die poppetjes maakt.

Gezicht verwisselen

De opdracht was om een gezicht te verwisselen. Ik heb met Photoshop de gezichten verwisseld. Het verwisselen ging goed. De gezichten de zelfde kleur maken was wel moeilijk. Ik heb me aan de eisen gehouden. Ik heb  me niet aan de deadline gehouden omdat ik ziek was.

bewerkt gezicht

 

In deze opdracht moesten we een gezicht bewerken. Hier voor heb ik Photoshop gebruikt. Het ging snel en gemakkelijk. Volgende keer kan ik een beter foto kiezen. Ik heb de foto op tijd ingeleverd. Ik heb geen scrum gebruikt voor deze opdracht. Volgende keer iets meer uitleggen. Ik heb geleerd om een gezicht te bewerken.