3D lasersnijden

We moesten een 3D dier maken. Op programma illustrator. Ik heb een zeepaardje gemaakt, vond het best moeilijk dus Quint en Tijmen me helpen en stond het op Quint haar computer. Waardoor ik nu niet bij mijn zeepaardje kom. Dit is een hele erge fout van mij, echt een leermoment. Nu wacht ik totdat Quint weer op school is en dan lever ik de opdracht in.

computer

Ik zat in het groepje met Tijmen Quint en Sophie. We hebben voor deze opdracht de taken goed verdeeld. eerste paar lessen ging alles goed. alleen laatste twee lessen ging niet alles even soepel. verder hebben we het stop motion filmoje gebruikt in Imovie. Vond de opdracht niet super interessant. maar waren wel erg blij toen we klaar waren. In de toekomst zou ik niet erg blij zijn met zo’n opdracht als deze.

Telefoon hoesje

De opdracht was een telefoon hoesje te gaan maken die ook om je eigen telefoon past. Ik vond het een erg lastige opdracht en het is mij uiteindelijk ook niet gelukt. Mijn telefoon past niet in het hoesje dat ik heb gemaakt. Hij moest iets ronder en dieper zijn dan had die gepast.

Ik heb hem op tijd ingeleverd maar vond de opdracht zelf erg lastig waardoor ik het niet zo leuk vond.

eigen poppetje

We moesten op het programma illustrator een fantasie poppetje maken. De opdracht ging erg goed bij mij alleen moet ik eerst even inkomen en goed bestuderen wat alles betekent in het programma illustrator. Ik vond het een erg leuke opdracht om te maken

illustrator poppetje geel

We moesten een poppetje maken.  Met de app illustrator, ik vond dat de vormen maken van het poppetje goed ging. Alleen de kleuren gingen in mijn programma weg waardoor ik heel lang mee bezig was om de kleuren te krijgen. Nu heb ik wel mee van het programma illustrator en ga ik het meer begrijpen.

Photoshop

Ik heb Donny Roelvink gedaan omdat ik het een goeie vent vind. En leuk om hem lelijk te maken. Heb niet heel veel geleerd want weet dit nog van vorige jaar. 

Robotica (LIMA)

Wij (Luc India Melanie en lola) zijn LIMA en we moeten een robotauto gaan maken met dit groepje. We zijn met zijn vieren en moeten de taken goed verdelen. Luc is de programmeur van onze groep. Melanie helpt Luc met ermee en maakt nu een doolhof. India is nu de moodboard aan het maken. India en ik ( Lola ) gaan samen ook ontwerpen. En ik hou de blog en het logboek bij voor het team LIMA. tot over een paar weken. ( dit bericht was van een paar weken geleden we zijn nu bij de laatste les aangekomen en we hebben de deadline gered)

lasersnijden

Dit is het resultaat van het laserprint opdracht. India en ik hebben oorbellen gemaakt. Omdat we heel erg van oorbellen houden. We hebben geleerd dat we meer precies moeten zijn. Ik vond het een erg leuke opdracht om te doen.

logo gucci

Ik heb dit logo gemaakt voor Gucci.  ik heb 2 hele neutrale kleuren gekozen omdat ik dat het mooist vind bij Gucci zelf.  het is een woordmerk geworden omdat het een groot merk is en ik vind dat als er Gucci staat mooier is dan al de andere combinaties.