Stopmotion filmpje

Ik heb met mijn groep een stopmotion filmpje gemaakt. we hebben een poppetje gebruik,t we moesten alle onderdelen benoemen van de computer .we hebben er ongeveer 4 lessen aan gedaan om het filmpje te maken en 2 om oefenen te scrummen dat is dat je gaat bespreken wie wat gaat doen en hoe je het moet voorbereiden maar het kost wel tijd, want iedereen moet er zich wel aan houden. Voor de rest vond ik het een leuke opdracht.

1:Voeding het zorgt ervoor dat je pc goed loopt en dat het koel is want als je een goede pc hebt en een slechte voeding kan je pc in 1 klap kapot gaan omdat het te heet kan worden.

2:Harde schijf, daarin word alles opgeslagen dus het is handig als je een harde schijf met veel opslag ruimte hebt. en als je dat hebt kan het ook sneller opstarten.

3:Optische schijf, daarin kan je een cd in doen op bijvoorbeeld iets erop te zetten of om een film te kijken.

4:Moederbord, daarin worden alle onderdelen van de pc aan elkaar verbonden en
communicatie tussen de diverse onderdelen van de pc zo snel en zo optimaal mogelijk verloopt.

5:Interne geheugen, Daarin word de geheugen opgeslagen die de processor weer snel nodig heeft.

6:Voorkant daar kan je de pc mee aandoen en restarten, en daar zit ook meestal de optischeschijf .

Telefoon hoesje

Ik heb dit telefoon hoesje gemaakt met tinkercard dat is een progamma waarmee je 3d dingen kan ontwerpen. ik heb er in totaal 4 lesuren aan gewerkt. ik had alles precies opgemeten maar het was iets te klein waardoor het er niet 100% in kon en ik had het in een verkeerde bestand gezet waardoor ik het later ingeleveerd had. maar voor de rest ging alles wel goed ik had mijn vormpjes goed uitgekozen en ik vind zelf dat hij er wel oke uitziet. en de opdracht zelf vond ik wel leuk

We moesten een superheld karakter maken en dat invoegen op een achtergrond we gebruikte het  illustrator. De opdracht ging goed alleen eerst snapte ik niet hoe je een achtergrond toe moest voegen. We hebben ook gewerkt met lagen  we hebben er 2 het poppetje zelf en de achtergrond. Ik heb gekozen voor een superheld in een stad omdat dat me wel logisch leek.

Poppetje tekenen

We moesten 5 poppetjes maken en er steeds iets bijvoegen we gebruikte de programma illustrator. De opdracht ging aan het begin niet goed omdat ik de video niet snapte maar 20 min daarna snapte ik wel hoe het moest de opdracht was wel leuk maar ik vond het niet heel bijzonder

Face Swap

We moesten bij deze opdracht een face swap maken tussen twee verschillende personages. Ik heb het hoofd van Jabba de hut gekozen en het lichaam van Ronaldinho. het ging wel goed maar het was moeilijker dan gezichtvervormen omdat je nu veel precieser met werken. Maar voor de rest was de opdracht wel leuk.

Gezichtvervormen

We moesten met deze opdracht een gezicht vervormen met Adobe photoshop CC. Ik heb Cristiano Ronaldo gekozen omdat dat me wel leuk leek . De opdracht ging wel goed de volgende keer zou wat wel wat sneller kunnen. zelf vond ik d opdracht leuk omdat je alles kon veranderen wat je maar wilde.