3D opdracht

We hebben 4 blokuren hieraan gewerkt. Het was wel een leuke opdracht en ik heb geleerd om met Illustrator te werken. Wat kan er volgende keer beter? volgende keer kan ik beter de maten meten want ik heb 2 keer een kartonnen hondje gehad die fout was maar uiteindelijk was die goed en heb ik hem in het hout uit laten printen/snijden. Dit is hem geworden!

Stopmotion computer

De opdracht was een computer uit elkaar halen en alle onderdelen benoemen en een stopmotion filmpje ervan maken. Ik heb gewerkt met een stopmotion app die ik heb gedownload op me telefoon. Het ging allemaal goed alleen ons werktempo kon wel wat omhoog eerlijk gezegd. Als het goed is is ons filmpje goed gelukt alleen de benamingen bij de onderdelen zetten lukte steeds maar niet. De opdracht was optijd af en dit is gemaakt door Senna, Kirsten, Noah en ik (Len). Wij hebben veel geleerd over hoe een computer in elkaar zit en hoe we een filmpje moeten maken met een gratis stopmotion app.

Telefoonhoesje

We moesten in Tinkercad een telefoon hoesje maken, het ging goed maar ook weer niet. Het goede was dat de vorm goed was, zo kon er bijvoorbeeld een oplader in me telefoon en oortjes en me geluid kon harder. Wat slechter ging is de maat van het hoesje, ik dacht dat ik de goede maten had maar blijkbaar was de maat van me telefoon hoesje veel te klein en de letters waren er niet opgeprint. Ik had hem wel optijd af en ik heb geleerd hoe ik iets moet ontwerpen.

Illustrator poppetje maken.

Vandaag moesten we in illustrator een superheld poppetje maken, het ging meteen in een keer goed want ik wist wel een beetje hoe het werkte. De volgende keer zou ik willen dat het wat sneller gaat want het ging best langzaam. Ik had hem optijd af. Ik vond het een leerzame opdracht

5 verschillende poppetjes in Illustrator.

Vandaag moesten we 5 poppetjes maken in illustrator, we moesten het zo maken dat je het verschil kon zien. Het is gelukt maar het ging niet heel goed want ik wist niet hoe het werkte met al die lagen. De volgende keer gaat het wat sneller omdat ik nu weet hoe het werkt met al die lagen.

Bewerk opdracht in Photoshop.

We moesten een foto bewerken in Photoshop, de originele foto moest het hoofd krijgen van een ander persoon. Ik had zoiets al eerder gedaan in Photoshop dus het ging in een keer goed en ik vond het ook vrij makkelijk. Ik heb er niet heel veel van geleerd maar dat is dus omdat ik al wist hoe het moest.

Foto bewerken in Photoshop.

We moesten een foto van een persoon op Internet bewerken met het programma Photoshop, het ging vrij goed en ik vond het ook leuk. De volgende keer kan ik wel wat sneller werken want ik was vlak voor de bel klaar. Ik heb geleerd hoe het programma in elkaar zit en wat je er allemaal mee kan doen.