Dier van hout 3D

Moeilijke maar ook een zeker leuke opdracht. Het was moeilijk om het ontwerp perfect te maken , Maar uiteindelijk is het allemaal goed gegaan.

Opdracht telefoonhoesje

In deze opdracht moesten we een hoesje voor onze telefoon maken met de app Tinkercad . Mij leek deze opdracht wel leuk omdat je zelf mocht verzinnen hoe die er uit zou komen te zien. Deze opdracht was wel moeilijk want je moest heel precies te werk gaan met het meten van je telefoon. uiteindelijk is de opdracht me wel goed verlopen. Helaas heb ik een nieuwe telefoon dus kunt u het eindresultaat minder goed zien.

bij mij ging deze opdracht aan het begin niet stroef maar na dat ik het filmpje had gekeken van de uitleg van illustrator poppetje maken ging het steeds beter en uit eindelijk is dit wat ik heb gemaakt het was een leuke opdracht om te doen en het ging ook nog eens goed.

Photoshop.1

    

De eerste opdracht van IT&M : we moesten een foto van het internet halen en die moesten we gaan bewerken in Photoshop. Ik heb dus de foto van het internet bewerkt met Photoshop ik heb de kleur van de oude foto aangepast ik heb het wat lichter gemaakt. Vervolgens heb ik de foto uitgetrokken dus de vormen zijn anders dan in de foto van het internet. We moesten deze foto’s op onze site zetten.