Stop-Motion Video

Wij moesten voor ITM als opdracht een stop motion filmpje met een verhaal erbij maken.

Wat ging er niet goed?: Er ging eigenlijk niet zoveel goed want ik kreeg de beelden maar niet doorgestuurd waardoor ik het filmpje niet kon maken en ik het last minute snel in elkaar moest flansen.

Wat kan er volgende keer beter?: Volgende keer moeten we ons iets beter aan de deadline houden.

Met wie heb ik samengewerkt?: Ik heb met Milan, David en Jordi samengewerkt.

Ik vond het een leuk project om te doen.

Telefoonhoesje

Ik heb een hoesje gemaakt voor een samsung telefoon.
Wat ging er fout?: De afmetingen heb ik niet helemaal goed opgemeten aangezieen het hoesje veel te groot was en de aan/uit knop zat ook aan de verkeerde kant.
Wat kan de volgende keer beter?: De volgende keer moet ik betere metingen maken en iets secuurder werken aangezien ik wel 2 hele domme fouten heb gemaakt in het designer.
Wat heb ik geleerd?: Ik heb geleerd om met het programma TinkerCad te werken.
Wat vond ik van deze opdracht?: Ik vond het een leuke opdracht ook al was het redelijk moeilijk, ik vond het ook leuk dat ik veel heb geleerd.

Fotoshop


Vertel welk programma je hebt gebruikt.
Waarom je hebt gekozen voor deze gezichten.
Wat niet zo makkelijk ging en leg dat ook uit.
Wat wel goed ging, leg uit.Ik heb het programma photoshop van adobe gebruikt. Ik heb gekozen voor deze gezichten omdat sybrand buma nu een meme is en ik chinezen altijd wel aardig vind het leek me wel een grappige combi. Deze opdracht ging goed. Ik vond het niet leuk om te doen. De opdracht ging alleen maar goed omdat het resultaat goed uitgekomen is en ik verder geen moeilijkheden heb gehad bij deze opdracht

Poppetje


  • De opdracht was een poppetje maken met behulp van het programma adobe reader illustrator. De opdracht ging niet heel goed, omdat er geen les over deze opdracht is gegeven. Hierdoor vond ik het lastig om met dit programma te werken en koste het mij veel tijd om deze opdracht te maken. Het zou ook een volgende keer helpen om wat geduldiger te zijn. Hierdoor was ik erg geĆ«rgerd en dit hielp ook niet bij het maken van het poppetje. Ik heb mij gehouden aan de eisen. Ik heb mij niet aan de deadline gehouden want we kregen 3 opdrachten in 1 week en dat lukte mij niet. Het zou handiger zijn als ik van te voren uitleg over dit programma had kunnen hebben. Het filmpje was outdated waardoor het langer duurde om het programma onder de knie te krijgen. Ik vond de opdracht niet leuk want het sprak me niet veel aan en ik heb niet het idee gehad dat ik wat nuttigs heb geleerd.