3D FIGUUR

We hebben met behulp van illustrator een 3D figuurtje gemaakt, ik heb gekozen voor een konijn want dat leek me wel makkelijk om daar een 3D figuur van te maken. Ik vond de opdracht opzich wel leuk om te doen ,maar je moest wel verstand van het programma hebben. Ik had misschien eerst kunnen onderzoeken hoe ik het beste het figuurtje kom maken, en dan zou het wat makkelijker zijn geweest.

TELEFOON HOESJE

We moesten met behulp van het programma Tinkercad een 3D telefoon hoesje maken. Het ging niet echt goed want ik snapte het programma niet, het hoesje is veelte klein geworden want je kon niet makkelijk aflezen hoe groot je het hoesje moest maken. Het hoesje klopt niet met mijn telefoon omdat ik nu een nieuwe telefoon heb. De volgende keer kan ik beter eerst uitzoeken hoe het programma werkt. Ik vond de opdracht niet echt leuk want ik snapte niks van het programma.

EIGEN POPPETJE ONTWERPEN

We moesten met deze opdracht een eigen poppetje maken met het programma ‘ illustrator ‘ . Ik heb Mickey Mouse gemaakt, het is niet heel goed gegaan maar het lijkt er wel een beetje op. Ik vond deze opdracht best wel leuk om te doen maar ik ken dit programma niet zo goed dus het ging niet heel makkelijk. De volgende keer kan ik eerst beter weten hoe dit programma werkt om het beter te kunnen maken.

POPPETJE IN ILLUSTRATOR

We moesten in het programma Illustrator werken, we moesten vanuit een filmpje deze poppetjes maken. Het ging wel goed voor mijn gevoel want het was wel duidelijk uit gelegd in het filmpje, de volgende keer zou ik sneller kunnen beginnen en gelijk wat er word gezegd doen want anders doe ik er te lang over. ik heb me wel gehouden aan wat je precies moest doen, ik vond het wel leuk om te maken want het was ook niet zo moeilijk.

 

GEZICHTEN VERWISSELEN

We hebben de opdracht gezichten verwisselen gedaan, ik heb als personen gekozen voor Cole Sprouse en Noah Centineo. Ik heb voor deze personen gekozen omdat het bekende mensen zijn uit films en series. Ik vond dit een leuke opdracht alleen wist ik nog niet helemaal hoe het programma Photoshop werkte dus het ging niet heel makkelijk, maar uiteindelijk is er wel een beetje iets goeds uitgekomen.

     

“GEZICHTEN VERWISSELEN” verder lezen

FOTO BEWERKEN

We moesten met deze opdracht een foto van iemand bewerken met het programma Photo Shop, ik heb voor Cole Sprouse gekozen want ik moest gewoon even snel iemand kiezen. Ik vind dat de opdracht best wel goed ging want het was ook niet heel moeilijk, maar als je er te veel aan veranderde zag het er niet meer mooi uit dus zoveel heb ik er niet aan veranderd. De volgende keer kan ik beter een foto nemen waar ik meer kan veranderen. Ik heb me denk wel aan de eisen gehouden want ik heb gedaan wat er werd gevraagd, ik heb geen tips om het beter te doen want ik vond het wel een leuke en leerzame opdracht.