stopmotionfilmpje

bij deze opdracht moest je in een groepje een stopmotionfilmpje maken. we hebben de app: stopmotionstudio gebruikt. het werken ging best goed we verdeelde de taken goed en hielpen elkaar als het nodig was. misschien hadden we iets serieuzer moeten zijn aan het begin maar toen we door hadden dat het best veel werk was hebben we serieuzer gewerkt. ik denk dat ons filmpje wel aan de eisen voldoet want we hebben wel een verhaallijn en we hebben heel veel foto’s gemaakt zodat het echt een filmpje is. de tekst gaat wel een beetje snel dat is wel jammer. we hebben de deadline gehaald maar als we iets langer hadden zou het filmpje netter in elkaar hebben gezeten.

stopmotionfilmpje. 

popetjes tekenen in illustrator

vijf poppetjes

bij deze opdracht moesten we vijf poppetjes tekenen in illustrator hier boven staat het resultaat. deze opdracht ging wel goed ik was binnen 1 les klaar met de poppetjes maken. het was eerst wel lastig uitvinden hoe alles werkte. ik heb elke stap van het filmpje gevolgd en toen lukte het wel.

gezicht verwisselen

afbeelding 1 Holland Roden

afbeelding 2 Madelaine Petsch

afbeelding 3 eindresultaat.

in deze opdracht moesten we een gezicht van iemand op het lichaam van een ander plakken, dat hebben we met photoshop gedaan. de opdracht ging wel goed alleen toen ik hem wilde opslaan lukte het niet daarom moest ik het nog een keer overnieuw doen. de volgende keer controleer is extra goed of hij is opgeslagen. de deadline was eigenlijk vorige week dus die heb ik niet gehaald. ik heb het gezicht van Holland Roden op het lichaam van Madelaine Petsch geplakt (afbeeldingen hierboven)

photoshop opdracht gezichtsvormen

in deze opdracht moesten we een foto op internet een foto zoeken en die dan vervolgens bewerken met photoshop.  ik had eerst had ik hem anders veranderd maar dat vond ik toch niet mooi.  eerst snapte ik niks van die app maar uiteindelijk lukte het me steeds beter. volgende keer moet ik waarschijnlijk iets sneller werken want het bewerken duurde heel lang. volgens mij heb ik me gehouden aan de eisen. over deze opdracht heb ik twee lessen gedaan. hieronder zie je het resultaat

afbeelding 1. voor

afbeelding 2. na