Opdracht 3D ontwerp.


We moesten een 3D ontwerp maken van een dier.
Je mocht zelf een dier bedenken en daar een ontwerp van maken en dat moesten we doen via illustrator.
Ik vond het eerst moeilijk maar uit eindelijk wist ik hoe het programma werkte en kon ik er goed mee omgaan.
Ik had er eerst een uitgeprint van karton en daarna van hout.
De eerste in karton was gelijk goed gegaan ik hoefde niks te veranderen aan het ontwerp het ontwerp van hout zit ook goed in elkaar.

Telefoon hoesje opdracht

We moesten voor een opdracht een telefoon hoesje maken met de 3D printer. Daarvoor moesten we een edit programma gebruiken. we moesten eerst een paar opdrachten maken om te oefenen hoe je met het programma om moest gaan en daarna kon je je hoesje ontwerpen hiervoor moest je alle maten ongeveer weten van je telefoon. die van mij paste niet in het hoesje dus de volgende keer moet ik hem wat breder maken.

eigen poppetje

  dit is mijn stripfiguur/superheld gemaakt op illustrator. ik heb het poppetje best snel in elkaar gezet omdat ik van de vorige opdracht best veel heb geleerd hoe je dit poppetje in elkaar moet zetten ik vond het zelf daardoor best makkelijk worden en kon er snel mee omgaan.

poppetje

dit is mijn poppetje van de opdracht die ik moest maken. ik vond de opdracht eerst best moeilijk maar toen ik het filmpje helemaal af keek en alle stappen na deed was het best te doen ik liep eerst bij het begin een beetje vast omdat ik een aantal dingen niet wist maar uiteindelijk had ik het wel door hoe het moest.

David van weeren

                                                         

Waarom heb ik deze afbeelding omdat ik alle films heb gekeken en het leek me leuk om mijn favoriete personage te veranderen.