3D Dier

Ik moest een 3D dier maken en ik wilde een kat maken als dier maar het ontwerp werd een hond dus heb ik maar een hond gemaakt. De hond bestaat uit 5 onderdelen: 2 stukken voor de voor- en achterpoten en 3 stukken van ze lijf waar 2 kleiner is dan de eerste. Wat goed ging was dat het hoofd van de hond er heel mooi uitziet. Wat minder goed ging was dat ik als eerste en kat wilde maken maar dat niet echt lukte.

Hoesje

In deze opdracht is deels goed gegaan want, ik heb de camera stuk goed er op gedaan dus ik kan normale foto’s maken. Wat ook goed ging was dat ik de hoesje snel in elkaar had gezet. Wat niet goed ging is dat de lengte te lang is en ik was een paar knopjes vergeten. Wat ook niet goed as dat mijn hoesje was uitgeprint maar later kwijt was. Ik heb om dit te maken Tinkercad gebruikt en een 3D printer.

Illustrator Deel 3

Bij de eerste foto heb ik een dojo want, dat past precies bij een ninja. En daar vind je eerder een ninja.

Bij de tweede foto heb ik een vulkaan want, daar horen geen mensen omdat ze dan in de fik vliegen.

Illustrator Deel 2

Ik heb illustrator gebruikt om dit te maken. Dit ging goed omdat alles in een keer lukte en het is ook nog best goed geworden. Ik ben door dit ook beter geworden met een mes/zwaard maken. Ik ben door dit ook beter geworden met die vormpjes veranderen hoe jij dat wilt. Bij deze opdracht moest je een Actie poppetje maken. De volgende keer kan het lichaam wel beter.

Poppetje

Ik heb illustrator gebruikt om dit te maken. Deze opdracht ging goed omdat het in een keer lukte. Ik moest wel veel keer in het filmpje kijken omdat ik was vergeten om iets te drukken.

Gezicht verwerken

Met deze opdracht moest je een gezicht op iemand anders zijn gezicht doen. Ik heb de avatar en kim jung un gekozen.  Ik heb fotoshop gebruikt om dit te maken. Alles ging goed en ik kon zelfs extra dingen toevoegen in zijn hand.

Foto shop gezicht vervormen.

Met deze opdracht heb ik fotoshop gebruikt.    Deze opdracht ging goed omdat alles in een keer lukte. De volgende keer kan de lijntjes scherper maken.  Ik heb me niet aan de deadline gehouden want het moest eigenlijk vorige les afzijn.  Ik vond dit een leerzame opdracht want je leert hoe je fotoshop moet gebruiken.