Dier maken met de lasersnijder

sdr

Bij deze opdracht moesten we een dier maken die uit de lasersnijder word gevormd. Het word dus een 3D dier. Ik heb met Illustrator gewerkt. Alles ging eigenlijk wel goed met deze opdracht. Volgende keer moet ik denk ik iets sneller werken. Ik heb me gehouden aan de eisen van de opdracht. Ik heb me ook aan de deadline gehouden. Ik heb geen tips voor de docenten en ik vond het een leuke en leerzame opdracht. Het eind resultaat is alleen helaas niet echt goed gekomen

stop motion

wij hebben een stop motion filmpje gemaakt van een computer die uit elkaar word gehaald. Wij hebben met I Movie het filmpje opgenomen en daar hebben we ook het muziekje onder gezet. Het filmpje maken ging goed maar de film verplaatsen van de telefoon naar de computer ging heel erg lastig. Volgende keer moeten we denk ik sneller werken. Wij hebben ons aan de eisen gehouden. We hebben ons aan de deadline gehouden. Deze opdracht hebben we gescrumd. Mijn taak was de scrummaster, ik vind dat ik deze taak wel goed uitgevoerd heb. Uit de retro kwam volgende keer harder werken en beter op de eisen letten. Ik vond het wel een leuke opdracht om te doen.https://drive.google.com/file/d/1-Fshl68gKVZm_g_s3geGjpaKDy_-AzZK/view?usp=sharing

Telefoon hoesje

Bij deze opdracht moesten we zelf een telefoonhoesje maken.  Dit is goed en slecht gegaan. Het goede was dat de vorm goed was maar het slechte was dat de 3D printer niet zijn werk volledig uitgevoerd heeft, daardoor zijn er geen letters opgekomen en hij is iets te klein(maar dat is denk ik mijn eigen schuld). De volgende keer moet ik denk ik de maten van mijn telefoon beter invoegen in Tinkercad, de site waar we het hoesje in moesten maken want het hoesje is nu iets te klein.

 

 

Actiefiguur met thema’s.

Bij deze opdracht moesten we ons actiefiguur in een passend en niet passende achtergrond zetten. Het is mij niet helemaal gelukt omdat het een priegel werkje was maar uiteindelijk kwam ik op het idee om hem helemaal in de achtergrond te zetten zonder benen en 1 arm. Ik vond het wel een origineel idee. Bij het grijze huis is het passend en de kinderspeeltuin niet. Ik heb in Photoshop gewerkt. Het ging een beetje goed want ik kon goed de poppetjes verplaatsen van plek naar plek. Volgende keer moet ik denk ik beter knippen. Ik heb me aan de eisen gehouden. Ik heb me ook aan de deadline gehouden. Ik heb niet samengewerkt met een ander want het was geen groepsopdracht. Ik heb eigenlijk geen tips voor docenten. Ik vond het een leuke opdracht want je had veel vrijheid. Ik vond het niet echt leerzaam want het was meer herhalen wat we in de vorige opdrachten ook hebben gedaan. Dat was aan het begin van het jaar.

Actie figuur

Bij deze opdracht moesten we zelf een actie figuur ontwerpen in illustrator. Ik heb dus in illustrator gewerkt. Alles ging goed omdat ik bij de vorige opdracht heb geleerd hoe het moest. Volgende keer kan niks beter want alles ging dus goed. Ik heb me niet aan de deadline gehouden maar ik heb het wel later alles opgelost. Ik heb me aan de eisen gehouden. Ik vond het een leuke opdracht want je mocht zelf weten wat je wou doen.

5 poppetjes tekenen in illustrator

In deze opdracht moesten we 5 poppetjes maken in adobe illustrator.  Ik heb dus in Adobe Illustrator gewerkt. Alles ging wel soepel in deze opdracht vond ik zelf. Ik denk dat ik de volgende keer iets sneller kan werken want dan heb ik minder stress. Ik heb me gehouden aan de eisen van de opdracht. Ik heb me ook aan de deadline gehouden. Een tip voor de docenten is eerder zeggen wanneer je de opdracht in moet leveren. Ik vond het een leuke en grappige opdracht om te doen.

Opdracht gezicht verwisselen

Bij deze opdracht moesten we een gezicht knippen en die in een ander gezicht verwerken in Photoshop.  Dit is mij redelijk gelukt zoals je ziet. Het gezicht. Ik vond het opslaan heel lastig en de gezichten in elkaar zetten vond ik ook moeilijk. De volgende keer moet ik denk ik iets sneller werken en om hulp vragen van klasgenoten. Ik heb me aan de eisen gehouden van de opdracht. Ik heb me helaas niet aan de deadline gehouden omdat ik hem niet goed kon opslaan. Ik vond het een leuke opdracht om te doen.

Opdracht foto bewerken.

Bij deze opdracht moesten we een foto bewerken. Ik heb met Photoshop gewerkt. Het ging best goed omdat ik best snel klaar was. Eigenlijk ging er niks fout dus daar heb ik niets over te zeggen. Ik heb me niet helemaal aan de eisen gehouden omdat ik denk ik de verkeerde tool heb gebruikt maar dat weet ik niet zeker. Ik heb geen tips voor de docenten. Ik vond het een leuke en grappige opdracht.