Lazersnijder eend

De opdracht is om in illustrater een dier te maken en met de lazersnijder uit te snijden. ik heb gewerkt met het progamma illustrater. wat er goed ging was het maken van het lichaam alleen het was best wel moeilijk om te maken maar dat is nog wel gelukt. wat er beter zou kunnen gaan was het maken van de staart want dat was wat moeilijker en is ook niet zo gelukt. ik heb me aan de opdracht gehouden en aan alle eisen want dat kan je in het ontwerp zien. ik heb me precies aan de deadline gehouden.

Telefoon hoesje

telefoon hoesje

De opdracht was dat we op het progamma Tinkercat een telefoon hoesje moesten maken en uitprinten. Het in elkaar zetten van het hoesje is goed gegaan want ik wist niet eens wat ik moest doen  bij het begin en vind het er goed uitzien voor wat ik kan. Ik heb me aan alle eisen gehouden en ik heb me aan de deadline gehouden. Wat er fout ging was dat ik een gat maakten voor de aan/uit knop maar die zit aan de zijkant maar het gat was aan de bovenkant.  Ik vond het een leerzame opdracht want ik weet nu hoe ik een telefoon hoesje moet maken.

Photoshop opdracht gezichts verwisselen.

Bij deze opdracht moest ik van een persoon zijn gezicht verwisselen met een ander persoon. Ik heb in het progamma photoshop gewerkt. Wat er goed ging was het selecteren en kopieren van de vorm van het hoofd. Wat er beter kon gaan was het er opzetten van het hoofd en het de goeden grote geven wat het moest zijn. En ik heb me aan alle eisen gehouden waaraan het moest voldoen. Alleen niet aan de deadline want hij moest eerder af en dat is niet gelukt omdat hem prongeluk verkeerd had opgeslagen. Het was een leerzame opdracht alleen niet zo leuk want het ging verkeerd

Zelf gemaakte poppetje.

Bij deze opdracht moesten we een poppetje maken in het progamma Adobe Photoshop. Het poppetje in elkaar zetten en de goeie vorm geven ging goed. Alleen ik had de kleuren wel er beter in kunnen zetten. En ik denk dat mijn poppetje alleen alle eisen voldoet. Ik heb het niet optijd op mijn site kunnen zetten want ik had hem fout opgeslagen. Ik vond het een leuke opdracht en ik heb geleerd hoe ik met dat progamma moet werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

poppetje illustrater.

poppetje illustrater

bij deze opdracht moest ik een poppetje na maken van een filmpje. Het is goed gelukt ookal was ik 1 keer me bestand kwijt had ik het toch binnen de tijd af. De opdracht vond ik zelf leuk en was niet al te moeilijk ookal lijkt hij niet echt op het poppetje begrijp ik toch wat ik gedaan heb.

photoshop stijn kostermans

Dit is rapper Stijn Kostermans nadat ik hem fotoshopte

De opdracht is dat we een persoon gaan bewerken en op onze site gaan zetten van voor dat het bewerkt was en na dat het bewerkt was. We hebben het progamma photoshop gebruikt. deze opdracht ging goed er was bijna niks dat fout ging. Misschien had het wel wat sneller gekund. Maar ik heb voor me gevoel wel aan de eisen voldaan en heb het optijd klaar. En ik vond het een leerzamen opdracht want weet nu hoe photoshop werkt.