Robot auto opdracht

      De opdracht was vandaag om een robot auto te maken die rijdt zonder ergens tegen op te botsen.  we hebben met Photoshop CC 2015 gewerkt en Lego mindstorm EV3. Het programmeren en in elkaar zetten verliep best soepel. De volgende keer kan het ontwerp wel wat beter. We hebben ons aan de eisen gehouden aangezien we hebben gedaan wat in de opdracht stond. We hebben ons aan de deadline gehouden. Ik vond het een best leerzame opdracht aangezien ik eerst niet wist hoe je een robot laat rijden.

Lasercut Opdracht

Vandaag was de opdracht om een ontwerp te maken en het uit te snijden met de lasersnijder, wij hebben een ps4 controller houder gemaakt. We hebben met Adobe illustrator CC gewerkt. De opdracht verliep best goed, wat de volgende keer beter kan is dat we eerder iets verzinnen om te maken.

Logo schets.

 vandaag was de opdracht om een schets van je logo te maken voordat je hem in de computer gaat bijwerken. de opdracht ging best goed ik denk niet dat er iets beter kan.

 

Moodboard.

vandaag was de opdracht om een moodboard te maken ter voorbereiding van je logo. ik heb met Adobe illustrator CC gewerkt. de opdracht verliep goed ik ben nergens tegen aan gelopen.

Logo opdracht.

Vandaag was de opdracht om een eigen logo te ontwerpen op papier en daarna te scannen en in illustrator te bewerken. ik heb gewerkt met Adobe illustrator CC. De opdracht verliep goed ik heb nergens problemen mee gehad. ik denk niet dat iets de volgende keer beter kan.

Tinkercad 3D Opdracht

          Vandaag zijn we bezig geweest met het maken van een eigen 3D opdracht. hierbij hebben wij de site www.tinkercad.com gebruikt. De opdracht verliep best goed. Wat ik volgende keer beter kan doen is eerder afmaken en op de site zetten.

Eigen poppetje

Vandaag zijn we bezig geweest met het maken van een eigen poppetje met illustrator CC 2015. De opdracht ging wel goed omdat het in een keer lukte omdat we al eerder bezig zijn geweest met illustrator

Photoshop Ronaldo/Pogba

Vandaag zijn we bezig geweest met het verwisselen van gezichten. Hierbij hebben wij het progamma Photoshop cc 2015 gebruikt. De opdracht ging best goed want ik wist wat ik moest doen. Misschien kan ik volgende keer iets netter werken.