Corriculum Vitea – Opdracht 10

Voor deze opdracht moesten we een CV maken. CV staat voor: Corriculum Vitea. De opdracht was dat je niet een standaard CV moest maken maar een speciale, eebtje die meteen opviel. Ik heb mijn best gedaan en dit is het geworden. Ik heb geleerd hoe je een leuke CV maakt en wat er allemaal instaat.

Opdrachtgever – Opdracht 9

Voor deze opdracht moest je opzoek gaan naar een opdrachtgever en zijn/haar opdracht uitwerken. Mijn opdrachtgever was de werkgever van mijn moeder. Hij wilde graag een poster hebben, dus ik ging een poster maken. Ik heb op zijn site gekeken en daar informatie van gehaald en een paar foto’s. Ik heb ook een QR-code er aan toegevoegd. Als je deze scant met een QR-scanner wordt je doorgelinkt naar zijn website. Ik heb geleerd hoe je een mooie poster maakt. Het was een geslaagde opdracht.

Automatisering – Opdracht 8

Voor deze opdracht moesten we iets automatiseren. Ik heb met mijn groepje gekozen voor een winkelpui. Jaemy en ik waren de programmeurs en Jodi en Sam waren de ontwerpers. Ik vond het een super leuke opdracht. Ik heb geleerd hoe je moet werken met deurtjes en hoe je die goed programmeert. We hadden een goede samenwerking. We kwamen een paar probleempjes tegen maar die hebben we gelukkig kunnen oplossen.

Lamp – Opdracht 7

Voor deze opdracht moesten we een lamp maken die zonder lijm of iets anders in elkaar kon. Ik heb een lamp gemaakt die moest lijken op een ballon. Ik zelf vind hem niet zo goed gelukt. Ik heb boven aan de lamp mijn logo, die ik eerder heb gemaakt, verwerkt. Er was iets mis gegaan met de kleuren en daardoor heeft de lazer snijder niet kunnen rasteren. Ik heb geleerd wat voor lampen er allemaal zijn (zonder gebruik van lijm of andere middelen om iets mee vast te maken. Je kon er nog voor kiezen om er een schakelaar tussen te doen maar daar had ik geen tijd meer voor.

Stopmotion Filmpje – Opdracht 6

Klik hier voor het filmpje 

Voor deze opdracht moesten we een stopmotion filmpje maken van een computer. Wij hebben erom heen een soort verhaaltje van gemaakt. Ik heb geleerd hoe je het best een stopmotion kan maken en hoe je een verhaallijn maakt. Ik vond dit een leuke opdracht! 😀

PS: sorry voor de streep door het filmpje ik wist niet hoe ik het weg kon halen. Ik had het in Windows Movie maker gemaakt de gratis versie dus ik denk dat het daar aan lag.

Logo (eindresultaat) – Opdracht 5

Dit is mijn definitieve logo die ik heb uigewerkt. dit is een logo voor een technologische winkel. Je kan daar bijvoorbeeld je computer laten maken ofzo. ik heb gekozen voor dit logo omdat ik heb leuk vind om in de techniek te werken. ik heb de kleur blauw gebruikt omdat dat mijn lievelings kleur is. TG staat voor mijn voor en achter naam (Thimo Gelderblom). Ik heb geleerd hoe je stukjes uit een lijn kan snijden en hoe een logo in elkaar zit. Het was een super leuke opdracht! 

Logo (moodboard) – Opdracht 5

Voor deze opdracht moesten we een logo maken. Als eerst moesten we een moodboard maken. Dit is mijn moodborad. Ik ga de kleur blauw gebruiken en ik wil iets met computers, techniek en mijn naam in de logo. Ik heb geleerd hoe een moodboard in elkaar zit.