Eigen app

Voor itm moesten wij een eigen opdracht kiezen en die uitwerken. Ik heb gekozen voor het maken van een kleding app voor Daily paper, omdat dat mijn lievelingsmerk is en ze hebben geen app. Ik vond het niet moeilijk om te maken, maar het kost erg veel tijd. Ik vond het wel leuk om te doen. Hier is het linkje naar mijn eindresultaat. het is niet uitgepakt hoe ik wilde, want bij sommige images kwamen er errors waardoor ik met die images niks meer kon. voor de rest is alles goed verlopen en ik ben wel tevreden met het eindresultaalt. Ik heb het gemaakt in marvel, maar doordat het de gratis versie was kon ik bepaalde dingen niet gebruiken die ik wel zou willen gebruiken.

https://marvelapp.com/ga0a4de

CV

Voor deze opdracht moesten wij een cv maken, maar niet een standaard cv, maar een uniek exemplaar. Ik had al wat ervaring , omdat ik voor mijn roll up banner ook al moest vormgeven. Ik ben erg tevreden over mijn eindresultaat en heb niet echt iets wat ik volgende keer kan verbeteren. Het enige is een andere foto, maar dat is niet het grootste probleem.

Roll up Banner Engelen en de Vrind

Voor deze opdracht moest ik voor een opdrachtgever een opdracht maken. Ik kreeg de opdracht om een roll up banner te maken voor LUMC. Ik heb een aantal werk tools gekregen die ik moest toepassen in het ontwerp. Zoals een achtergrond, de kleuren en het lettertype dat ik moest gebruiken. Ik heb in Adobe InDesign gewerkt en vond het een erg fijn programma om mee te werken. Ik vind dat alles goed is gegaan en heb alleen de tip voor mij om volgende keer eerder te gaan beginnen met het zoeken naar een opdrachtgever.

Ik heb nog wat feedback gekregen van mijn opdrachtgever: Semme heeft goed naar de al bestaande uitingen gekeken. De roll up banner sluit daardoor goed aan bij de uitingen die al eerder gemaakt zijn voor het LUMC restaurant. We hebben hem ook laten produceren en het is een mooi resultaat geworden.

Moodboard Engelen & de Vrind

Voor IT&M moesten wij voor een eigen opdrachtgever iets maken naar keuze van de opdrachtgever. Daarvoor moesten wij eerst een moodboard maken over het bedrijf. Hierbij is mijn moodboard. Ik heb het gemaakt in Illustrator, omdat ik dat het makkelijkst vind werken. Ik vond het wel moeilijk om verschillende onderdelen te vinden voor de moodboard. Dat kan volgende keer wel beter.

Stopmotion

we moesten een stopmotion filmpje maken van een computer met een bepaald thema. ik heb dit gedaan met yizenne, timo en bas.

het linkje van het filmpje:  https://youtu.be/0Nj8XDXi5Hk

 

 

Gameboy

De opdracht was het uitsnijden van een ontwerp met de lasercutter

ik heb gewerkt met Photoshop en heb wat dingen uitgeprobeerd in illustrator

het ging niet super goed want we deden er lang de tijd over, maar het resultaat is wel redelijk goed gelukt.

volgende keer moeten we wel wat beter plannen

  1. in deze opdracht moesten we via photoshop een foto bewerken van jezelf zodat het lijkt alsof je op een andere plek bent.
  2. ik heb in photoshop een oude foto van mij gedaan en daarvan heb ik de achtergrond en mijn gezicht er uit geknipt, toen heb ik er een andere achtergrond gedaan en in mijn gezicht ook iets anders.
  3. ik vind dat het eigenlijk wel geslaagd is,  maar ik denk wel dat het beter kan. verder vond ik het wel een leuke opdracht.

LOGO ILLUSTRATOR

ik heb een eigen logo moeten maken in illustrator en moest daarbij wat vragen beantwoorden.

  1. wat is de opdracht. we moesten eerst een moadboard maken en daaruit moesten we een logo maken.
  2. met welke programma’s heb je gewerkt? ik heb photoshop en illustrator gebruikt om dit te maken.
  3. wat ging goed aan de opdracht? ik had al heel snel een goeie schets en het was niet heel lastig om het logo te maken.
  4. wat kan beter de volgende keer? ik vind dat de letters wat mooier in mijn logo kunnen, maar dat was erg lastig om alles de goede vorm te geven.

hierbij mijn logo.

Moodboard

we moesten voor de opdracht logo ontwerpen een moodboard maken. daar moest je foto’s/figuren/letters in zetten die uitstralen waar je logo over gaat. die van mij gaat over voetbal zoals je kan zien. dit is mijn ontwerp.

er waren 3 vragen over je moodboard.

  1. voor wie maak jij het logo en waarom: ik maak een zelf verzonnen logo over voetbal omdat ik voetbal erg leuk vind en al vanaf mijn 4e speel.
  2. welke sfeer past bij jouw logo en waarom denk aan vormen, kleuren,: de kleuren groen vind ik het beste passen bij voetbal, de velden zijn groen en dat valt erg op. de vorm rond vind ik er ook bij passen want de bal is rond en de meeste logo’s.
  3. word jouw logo een beeld of woordmerk of een combinatie en waarom: het wordt een woordmerk omdat ik een nieuw voetbal logo wil ontwerpen.