meester opdracht

Ik heb samen met Luke een trui ontworpen. Dit hebben we gemaakt in Illustrator. We zijn op het idee gekomen omdat het zusje van Luke een trui wilde. We hierbij een paar instructie gekregen van de vader van Luke. Ik vind het uiteindelijke ontwerp erg geslaagd, en ben blij dat het gelukt is.

lamp

Ik heb samen met Koen een lampenkap gemaakt. Dit is ons erg goed afgegaan. Want we hebben niet zoveel problemen gehad. Eerst zijn we op zoek gegaan naar een lampen kap. Toen we die gevonden hadden hebben we die in illustrator gemaakt. Zelf ben ik wel tevreden over het resultaat.

Externe opdrachtgever

Bij deze opdracht moesten we iemand vinden waarvoor we een opdracht moesten uitvoeren. Ik heb voor deze opdracht gekozen om voor mijn oom een opdracht te doen (hij heeft een eigen restaurant). Hij vond het prima en heeft als opdracht gegeven, een poster maken voor valentijn. Hij is erg te tevreden over het resultaat. zelf ben ik er ook tevreden mee.

robot auto

We hebben in aantal lessen een robot auto gemaakt. ik heb samen met Juda geprogrammeerd en Jelle en Sam hebben de auto en stikkers gemaakt. Dit is het resultaat.

lasercut

Ik heb een playstation 4 houder gemaakt. Deze opdracht heb ik gedaan met illustrator en een lasersnijder. Ik vind dat het goed gelukt is!

logo

We moesten een logo in het bestand illustrator. ik heb daarvoor een AJAX logo gekozen, er gingen veel dingen mis. Ik heb het namelijk 3 keer opnieuw moeten doen.