opdracht 4

We moesten met illustrator leren werken door poppetje te bewerken en zo handiger er in te worden. Deze opdracht ging best wel goed bij mij vanwege ik het al een keer gedaan had. Volgende keer zou ik misschien meer variatie kunnen gebruiken. Aan de eisen van de opdracht heb ik me gehouden. Ik heb geen tips voor de docenten is goed uitgelegd en was een goeie opdracht.

{als je op de afbeelding klikt kom je mijn zelfgemaakte poppetje te zien.}

 

telefoonhoesje iPhone 6 plus

telefoonhoesje iPhone 6 plus

De opdracht is om zelf een eigen telefoonhoesje te maken door gebruik te maken van Tinkercad en YouTube. Door de filmpjes te bekijken ging de opdracht eigenlijk best goed ik vond het lastig om het na te werken. Volgende keer zou ik meer variatie kunnen gebruiken. De eisen heb ik voldaan. Ik was op tijd klaar met me opdracht en alles op tijd op mijn website gezet. De opdracht zou beter kunnen door de docenten met meer uitleg en hulp.

Photoshop 2

 

photoshop 2

Bij deze opdracht moest ik iemand hoofd op iemand anders hoofd plakken en zo in elkaar plakken. Ik heb net als de vorige keer weer Photoshop gebruikt. Er ging veel goed alleen met de gum werken moest je heel precies zijn. Door meer personen te doen had ik wat uitdagender kunnen werken. Me eisen had ik precies goed gedaan en ben op tijd klaar.

Photoshop 1

Photoshop 1

We moesten voor deze opdracht een persoon vervormen qua een gezicht ik heb voor de persoon Marilyn Monroe gekozen. Ik heb het met het programma Photoshop gedaan. Deze opdracht lukte me goed omdat ik het al vaker had gedaan. volgende keer zou ik meer uitdaging kunnen proberen. Ik heb me goed aan de eisen gehouden van wat ik moest maken. Me opdracht was optijd klaar. De opdracht was fijn om te doen en goed te begrijpen.