Eigen opdracht

Mijn eigen opdracht was een strip maken. Waarom ik een strip heb gemaakt dat is ,omdat ik tekenen leuk vind. Ik vind het een mooi eindproduct geworden, want er zitten veel afwisseling in de tekeningen. Alvast bedankt van het lezen van deze post.

Met vriendelijke groet,

Lars Laken

automatiseren parkeergarage

Ik en mijn groep hebben een parkeergarage gemaakt dat hij bijhoud hoeveel auto er in gaan en uitgaan dat is om de garage niet vol te krijgen. wij hebben ook gemaakt dat de poort opgaat als je op de knop klikt.

Externe opdrachtgever

De opdracht was dat we een video moesten maken voor school. Ik begon met een intro maken met het logo van de school na dit gingen we een stuk filmen, maar dit is niet helemaal goed gelukt daarom heb ik alleen een intro gemaakt.

Opdracht snijplank

We moesten een snij lamp maken met een lasersnijder en het ontwerp moesten wij zelf maken.

Het idee was een rondachtige lamp met veel hout. Ik wilde een licht in het midden van mijn lamp ,want dan worden de lichtstralen verspreid.

Ik vond het een erg leuke opdracht, want je mocht zelf weten wat je maakte.

Cv

Dit is mijn Cv hier heb ik erg hardt aangewerkt en vindt hem erg mooi.

Stopmotion bericht

Beste bezoekers,

We hebben de opdracht gekregen om een stopmotion filmpje te maken in een groepje. mijn groepje bestond uit Lars en Quint. Het filmpje kan je vinden op de site van Lars.  Als je helemaal naar beneden gaat van mijn site zie je in de eerste rij Lars zijn naam staan. Als je hier op klikt kom je bij het filmpje.

Gr Lars

Kip is af

Beste bezoeker,

We hebben de opdracht gekregen om iets te maken met de 3D printer. Dit moest in groepjes gebeuren. Ik heb de opdracht samen met Lars Laken gemaakt. We hebben eerst gekeken op internet voor ideeën.
We hebben eigenlijk niks gebruikt dat op Internet stond. Wel stonden er dieren op internet dus zo zijn we een beetje op het idee gekomen.
We vonden het een leuke opdracht op te doen het was weer is wat anders.

Zie hier het eind resultaat:

 

logo Fc Oegstgeest

Beste bezoekers.

Wij hebben opdracht gedaan dat we een eigen logo moeten maken.

Ik dacht vv Oegstgeest en UDO gaan bij elkaar dus daar maak ik een logo voor.

Dit is hem geworden.

Groetjes Lars Laken.