mijn CV

mijn CV bestaat uit informatie over mijn werk ervaringen en mijn vaardigheden. dit heb ik op een creative manier gedaan omdat dat moest van onze docent. Ik heb er ook in gezet waar ik allemaal heb gewerkt en hoelang.

poster steffs & jeffs

onze poster die we gemaakt hebben is goed gekeurd door de opdracht gever en hij hangt nu door heel Voorhout heen. De communicatie was goed omdat we tussen het maken van de poster met de opdrachtgever hebben kunnen overleggen of de poster er goed uit zag, en dat hij er blij mee was omdat zei dan geen poster hoefde te maken . Onze opdrachtgever is de eigenaar van het restaurant. Wij hebben hiervoor gekozen omdat ik daar al een tijdje werk en kwam het goed uit omdat ze gingen verbouwen.

IT&M lampenhuls Koen en Rens

Deze keer hebben wij met behulp van Illustrator een lampenhuls gemaakt van hout door het ui te snijden met de lasersnijder. wij hebben gekozen voor een creatieve lamp die nog niet is gemaakt, he idee hebben wij van google af maar die was weer helemaal anders. deze lamp is beoordeeld door twee docenten en een leerling. dis is hun goed ontvangen en we zijn blij met onze resultaten.

 

groetjes koen mol

IT&M arduino auto

in deze opdracht hebben wij een auto moeten programmeren en laten rijden maar dat moest via een sensor bijv. een  gevoelssensor of kleur sensor. maar wij hebben een afstandssensor en dat is eigenlijk niet de bedoeling want dan moet je er continu bij blijven en programmeren waar die heen moet.

groetjes Koen Mol.

logo Koen Mol

Dit is het getekende logo dat ik voor het echte logo heb gemaakt. Eerst heb ik een paar schetsen gemaakt voordat ik het onderste logo echt goed heb kunnen maken.

 

Ik heb de opdracht gekregen om een eigen logo te maken. Dit logo is voor mij zelf gemaakt ,dit kan nog gebruikt worden voor bijv. een winkel misschien. Dit ontwerp is gebaseerd op de sport die ik doe (Basketbal). Dit was mijn bericht.

 

Groetjes Koen.

mood board IT&M

voor deze opdracht moesten wij een mood board maken van allemaal bepaalde afbeeldingen.  mijn afbeeldingen hebben te maken met gamen en basketbal. het thema is dus ook games en sport

 

groetjes Koen

gezicht verwisseling

in deze opdracht moesten we een gezicht van iemand in een andere foto. Ik heb gekozen voor Lebron James en een onbekende man. Het programma dat we hebben gebruikt is Adobe Photoshop CC 2015.

Ik heb geleerd hoe je  een gezicht uit een foto moet knippen en netjes in een andere foto zetten. Ik ben nergens tegen aan  gelopen, alleen dat ik misschien een beetje de fout in ging met het opslaan van de foto