Official CV

Dit is mijn officiële cv voor aankomende opleidingen en banen. ik heb bergen als achtergrond gebruikt, omdat ik afgelopen zomervakantie met mijn vader en broertje naar Frankrijk ben geweest en op zo’n soort berg zijn geklommen, dit was overigens ook de laatste vakantie waar ik mee ging met mijn ouders.

Poster maken voor opdrachtgever.

Ik heb deze poster gemaakt voor Ruig, dat is een steakrestaurant in Katwijk aan Zee. Ik werk daar zelf ook dus ik kwam makkelijk in contact door het simpel weg voor te stellen en ze wilden wel dat ik een poster voor ze maakte, dus heb ik dat gedaan. Ik heb me gehouden aan de kleuren van het hun logo want dat wilden ze ook. De kleuren zijn donkerrood en wit. Ik zou eerst een promotie filmpje maken maar omdat ze in de verbouwing zaten van 3 weken heb ik een poster gemaakt, mijn baas vind het een mooie poster nadat ik wat aanpassingen heb gemaakt zoals de openingstijden ingekort en het adres.

Opdracht voor opdrachtgever.

Voor mijn opdracht heb ik als bedrijf gekozen voor Ruig, dat is een steak-bar in Katwijk aan Zee. Waar ik zelf ook werk en wat ik een erg leuk restaurant vind zowel om in te werken en om te eten.

Ik heb een mijn baas gevraagd wat hij precies wou, hij heb het al erg lang over of ik een app voor hem wil/kan maken voor Ruig, dat was iets te moeilijk voor deze opdracht dus vroeg ik of hij toevallig een filmpje wou. Een soort promotie filmpje van het eten en het restaurant van binnen. Dat vond die ook een goed idee dus heb ik gezegd dat ik dat doe. Ze gaan binnenkort het restaurant verbouwen en vergroten maar dat is pas klaar als ik deze opdracht al in heb moeten leveren dus doen we het gewoon van het huidige restaurant. 

eigen logo maken

Mijn logo is gebaseerd op een luxury sport logo. ik heb dit logo gemaakt omdat ik een luxeus sport merk wil beginnen, de naam is: kick, en het is gebaseerd op mijn moodboard met allemaal verschillende merken die vooral sportkleding maken.

moodboard IT&M logo

Dit is mijn Moodboard met als logo idee: moderne sport kleding, ik ga mijn logo baseren op deze foto’s.

”In het bericht bij je Moodboard moeten de volgende vragen worden beantwoord;”

-Voor wie maak jij het logo en waarom: Ik maak het logo voor een moderne kledinglijn vooral sportkleding maar in de fashion van tegenwoordig zien de jongeren dit niet als sportkleding.

-Welke sfeer past bij jouw logo en waarom denk aan vormen, kleuren: Vooral zwart en donker maar ook af en toe felle accenten.

-Word jouw logo een beeld of woordmerk of een combinatie en waarom: Vooral een woord, eigenlijk heel simpel maar wel aangrijpend.

voortgang doolhof auto

de voortgang: de eerste les hebben we op illustrator het auto design (buitenkant) gemaakt. de 3D printer zou wel kunnen maar dan moesten we de auto door de helft doen en dat was veel werk omdat we dan ook de verbindingen moesten maken. en dat was erg moeilijk.

de tweede les: hebben we de auto nog wat aangepast en hebben we gezegt dat we het design van de auto van hout gaan maken. de codeeurs hebben de commandos voor de autos bedacht.

de derde les: we hebben wat stickers ontworpen voor op de auto en het design nog wat aangepast in illustrator.

dit is de opdracht van illustrator voor IT&M

 dit zijn de illustrator poppetjes die je moest namaken van een youtube video, ik heb gewerkt met illustrator. in het begin was het best moeilijk omdat ik het programma niet snapte toen heb ik aan levi gevraagd hoe de andere poppetjes moest maken en toen ging het een stuk makkelijker. volgende keer moet ik denk iets beter opletten en dan zal ik het sneller snappen.

photoshop opdracht 2

: de opdracht wasw om een hoofd van iemand in een lichaam van iemand anders te doen. ik heb gewerkt met photoshop.  ik heb het hoofd van leadzanger van rage against the machine (Zack de la Rocha) in het hoofd van lil pump ge-edit. het ging wel goed omdat ze allebei dreds hebben. ik snapte photoshop ook al dus vond ik het niet moeilijk.