Poster voor werkgever

Dit is het eindresultaat van de poster die ik voor een psychologen praktijk heb gemaakt. Mijn ouders runnen de praktijk en ik heb hun gevraagd of ik voor hun een poster kon maken. Ze vonden het een geweldig idee. Na een paar lessen heb ik het eindresultaat laten zien. Ze vinden het heel mooi en willen het graag ophangen.

Feedback:

Toen ik mijn Poster voor het eerst liet zien aan mijn opdrachtgever vond hij het mooi alleen hij had nog suggesties, Bijvoorbeeld dat het leuk zou zijn dan er een hartje in komt of iets meer versiering om het nog mooier eruit te laten zien. Nadat heb ik gemaakt wat hij vroeg. Het eindresultaat vond hij prachtig en het hangt nu in de wachtkamer.

CVDit is mijn beeldschone CV. Heb er 2 lessen aan gewerkt. Ik vond de opdracht best leuk en makkelijk.

Lopende band

Dit was de lopende band. Hij was prachtig maar hij was uit elkaar gehaald, omdat andere mensen onderdelen nodig hadden. Ik vond de opdracht leuk. Vooral in een groep werken vind ik leuk.

ITM Lamp

Dit is het eindresultaat van mijn lamp die ik heb gemaakt met Youri
we hebben op de plankjes hout logo’s van Ali-A ingesneden, het dient voor de sier

Opdracht Robotauto

Zo ziet uiteindelijk mijn robot auto eruit. We wilden het ontwerp  groot over de robot hebben en er logo’s op plakken. Er waren een paar programmeerfoutjes. Maar die hebben we opgelost door goed te kijken en hulp van klasgenoten te vragen. Mijn taak was het programmeren van een robot. De samenwerking was prima.

Het ontwerp is wat we gehoopt hadden. Het is prachtig!

Photoshop zelfportret

Ik heb bedacht om mezelf op de zon te zetten. het leek me een grappig idee om het te doen. Ik heb eerst mezelf uitgeknipt en op de zon geplakt. Daarna heb ik wat schaduw toegevoegd om het er beter uit te laten zien. Mijn foto is zeker geslaagd want ik vind dat het super goed is gelukt en dat het er best goed uit ziet.

Logo

Dit is mijn officiële logo van een muziekwinkel.
De opdracht is om een logo te ontwerpen.

Ik heb met het programma: illustrator gewerkt.

Het ontwerpen van mijn logo ging vlot en het maken van het ontwerp ging ook helemaal goed. Het maken van mijn officiële logo kon wel wat sneller.

 

Moodboard

Dit Moodboard gaat over een muziekwinkel.

Het logo is bedoeld voor muzikanten.

In het begin vond ik het lastig om de afbeeldingen te wijzigen maar gelukkig kreeg ik hulp van klasgenoten zodat ik verder kon gaan aan de moodboard.

Mijn logo word een combinatie van een woordmerk en een beeldmerk

dan ga ik een beeldmerk maken met een woord erin.