Stand voor het Kruidvat


Voor mijn meesterproef heb ik een stand gemaakt voor geurtjes voor het Kruidvat. Deze stand is 2 m en 15 cm hoog en er zitten 16 plankjes op van 25 cm bij 25 cm. De stand is wit met bruine accenten. De stand is ook makkelijk verplaatsbaar, want er zitten 4 wieltjes op waarvan 2 wieltjes remmen zijn. Deze stand heeft me erg veel tijd gekost en deze stand komt ook in het Kruidvat Nieuw-Vennep te staan. Ik heb deze stand zelf gemaakt, waarvan ik alle kleine delen heb gezaagd en alle groten delen is gesneden met een zaagmachine. Deze stand bestaat grotendeels uit hout en heeft een erg sterke constructie.Automatiseringsopdracht

Met deze opdracht hebben we met lego mindstorms een lopende band gemaakt. Op deze lopende band zat een kleurensensor en een andere constructie waar 2 bakjes aan vast zaten die voor het ene blokje het ene bakje en als het andere blokje zou komen zou het andere bakje gaan verschuiven dat dat blokje daar in viel. De kleurensensor kon de kleuren blauw en wit zien. En daar reageerde de bakjes op. De lopende band bestond uit 2 banden die op elkaar reageerde. Uiteindelijk heeft alles ook gewerkt en was het resultaat erg goed. Helaas heb ik alleen geen foto van de lopende band gemaakt.

Laserprint Lamp

Deze keer moesten we een lamp maken met behulp van een lazersnijder. ik heb dit samen gemaakt met Luke van Nieuwkoop. We hebben Abobe Illustator gebruikt om dit te kunnen maken. We hadden snel een idee wat we wouden maken maar we konden de volgende keer wat beter de dingetjes aan de zijkant maken. We hebben ons aan de eisen voldaan. Ook hebben wij de deadline behaald. Ik heb verder geen tips want deze opdracht was erg leuk en interessant. Het was ook een erg leerzame opdracht.

Logo opdracht

De opdracht was dat ik een logo moest maken voor mezelf. ik heb met het programma Illustrater.  alles werkte goed, alleen het waren erg veel lijntjes die ik over moest trekken.

Moodbord

Dit is mijn Moodbord, ik maak het Moodbord voor mij zelf en ik vind het een beetje een drukke sfeer. Er zitten veel verschillende vormen in. En mijn logo word een combinatie van een beeld en een woordmerk.

Ik heb vandaag mijn eigen game karakter gemaakt met de app illustrator

Ik heb een Race wagen gemaakt en dat heb ik met de website Thinkercad gemaakt. Het lukte wel, maar het was op een gegeven moment wel lastig.