Oprdrachtgever

in deze opdracht moesten zelf een opdracht gever zoeken en voor zijn/haar bedrijf /organisatie een opdracht doen zoals bijvoorbeeld een poster maken of een prototype van iets maken zelf heb ik gekozen om een nieuw logo te maken voor mijn vaders bedrijf

ik ben begonnen met een 3 schetsen, kritiek op deze schetsen was dat ze alle 3 te veel details hadden en dat het simpeler moest en makkelijk te herkennen dus dit heb ik gedaan. dit is het resultaat geworden.

CV

met deze opdracht moesten we een CV maken, niet een normaal CV maar een creatieve dit moesten we doem met behulp van illustrator, voor mijn gevoel ging dit erg goed. dit is het resultaat.

Lamp

met deze opdracht moesten we een lamp gaan maken dit moesten we doen met behulp van een lasersnijder.  ik heb iets te lang nagedacht over het design waardoor ik een beetje in tijdnood ben gekomen, de elektronica in de lamp is goed gegaan en zelf denk ik dat de lamp best goed is gelukt

dav

Computer opdracht

in deze opdracht moesten we een computer uit elkaar halen en bekijken wat er allemaal in zat en daarna een filmpje maken met een stopmotion gedeelte er in dit hebben we gedaan, het is niet gelukt om de video in dit bericht te zetten maar het is wel gelukt bij een van mijn team leden (thimo gelderblom) hier kan je de video bekijken / beoordelen, in deze opdracht heb ik geleerd hoe een computer in elkaar zit en hoe je een stopmotion filmpje kan maken.

Logo

In de klas moesten we dit keer een logo maken voor een zelf verzonnen winkel ik heb gekozen voor een survival winkel dit is mijn logo:

Blog Robotica

in deze blog gaan we vertellen over wat we allemaal hebben gedaan, en wat ik heb gedaan.

in de 1e les is de groep verdeeld in kleinere groepjes. dit is mijn groepje:

Thimo, Thymen, Levi, kick en ik

5e opdracht

deze opdracht was een vervolg op opdracht 4 we moesten nu zelf een poppetje gaan bedenken  ik dacht gelijk aan het figuur dat ik eerder had bedacht in de 1e of 2e klas dit is wat er van geworden is ik vind het goed gelukt.

4e opdracht

in deze opdracht moesten we een poppetje namaken aan de hand van een youtube filmpje in het begin was het lastig maar hoe langer ik er aan werkte

hoe beter het ging