Lamp

Dit is mijn lamp. Ik heb hem gemaakt in illustrator en uitgesneden met de lasersnijder. Ik heb mijn idee gebaseerd op een echte ouderwetse lamp en dan heb ik ook nog mijn in het klein op het pootje staan. Ik heb een schakelaar erin gezet en ik heb hem thuis getest en hij deed het.

Automatisering opdracht

Samen met mijn groepje hebben wij de slagbomen van een parkeergarage gemaakt met behulp van lego mind store. Ik was vooral bezig met het design van hoe hij der uit kwam te zien. Ook heb ik een garage gemaakt met behulp van de lasersnijder. Ook heb ik een auto gemaakt van lego zodat hij door de slagbomen kon.

Dataiku poster

Ik heb voor mijn opdrachtgever een poster gemaakt voor in de jaarbeurs in Utrecht. Ik heb hem gemaakt in word omdat ik dat makkelijker vond werken. Mijn opdrachtgever was der erg blij mee.

Dit is mijn CV. Ik heb hem gemaakt in Photoshop. Ik ben wel een beetje over de deadline gegaan, want ik was het helemaal vergeten. Ik vond het wel een prima opdracht om te maken, want nu heb ik er zelf nog wat aan heb.

stopmotion

Marwa, Stan en ik  hebben een filmpje gemaakt voor it&m. wij bedachten om een filmpje te maken dat we de computer een soort opereren en dan met doktershandschoenen. helaas lukt het niet om het filmpje hier bij in te voegen, want het bestand is te groot. Maar wij hebben ons filmpje naar mevrouw Vrolijk gestuurd.

Ik heb een vishengel gemaakt in het programma illustrator. Ik heb een vishengel gemaakt omdat mijn achternaam Visser en de I is natuurlijk van Irene.  Mijn logo zou bijvoorbeeld voor een vishengel winkel kunnen zijn.

logo vishengel

Voor mijn logo heb ik een vishengel gemaakt. Daarbij heb ik ook nog mijn naam eronder geschreven. Het logo staat voor een vishengelwinkel.