Eigen App MeesterProef

https://marvelapp.com/aj17i9b

ik heb als meester proef mijn eigen app gemaakt. ik heb het de naam “Laces” gegeven omdat het een app is over schoenen en schoenveters is in het Engels Laces. ik heb een schoenen app gemaakt, Je kan op de app zien hoe duur de schoenen zijn die nu heel populair zijn. ik heb het simpel gehouden en niet te uitgebreid gedaan omdat het veel tijd kost en ik wou het wel afkrijgen binnen de tijd. ik heb 52 Images gebruikt. De app werkt goed er zitten geen errors of bugs in. ik vond het niet moeilijk om te maken maar het koste wel veel tijd. ik heb gewerkt in het programma Marvel daar kan je makkelijk apps maken. als ik iets beters zou doen zou ik meer tijd er aan besteden en het uitgebreider maken.

Eigen CV maken

voor deze opdracht moesten wij een eigen cv maken, ik heb dit CV gemaakt in Photoshop. het ging over het algemeen best goed. ik heb me aan de deadline. wat er beter zou kunnen gaan is het bestand op de site krijgen ik had daar moeite mee omdat het niet het goede bestand en het was moeilijk om het in een ander bestand te krijgen.

eigen ontwerp maken voor een opdracht gever

de opdracht was om een logo te maken voor het bedrijf ”Smart Express” ik heb het programma Photoshop gebruikt. over het algemeen ging alles wel goed omdat ik het simpel heb gehouden. wat er volgende keer beter zou kunnen gaan is het eerder zoeken voor een bedrijf want dit was een last minute oplossing. ik vond dit een leuke en leerzame opdracht.

MoodBoard

De opdracht is om een ontwerp te maken voor een opdracht gever, Als eerst moesten wij een moodboard maken, Ik heb mijn moodboard gemaakt in photo shop met 10 plaatjes die allemaal te maken hebben met het bedrijf. Het ging goed, ik kon de plaatjes makkelijk vinden, Het moeilijkste was het plaatsen op de juiste plek van de plaatjes

Gameboy

De opdracht was om een design te maken, Jodi, Semme en ik hebben gekozen voor een gameboy. we hebben gewerkt in Photoshop en Illustrator.

het uitsnijden ging goed en het vast maken van alle stukjes ging prima.wat er beter zou kunnen gaan volgende keer is beter plannen en taken beter verdelen

 

dit is mijn tekening voor de illustratie

Logo

dit is het logo wat ik heb gemaakt voor mijzelf, ik heb me gehouden aan het ruimte/space thema en het ging goed, ik heb gewerkt in photoshop, ik kwam niet echt moeilijkheden tegen.

Moodboard

dit is het moodboord wat ik heb gemaakt voor me eigen logo. het thema is ruimte, space, aliens. ik heb het gemaakt in photoshop. ik heb geen moeilijkeheden gevonden dus het ging makkelijk.

3D Ontwerp

de opdracht was om een 3D ontwerp te maken

ik heb gewerkt met Tinkercad

het was duidelijk hoe je het moest maken

de vormpjes in de goede groote krijgen was moeilijk