parkeergarage maken

ik heb met 4 mensen in een groepje een garage ingang gemaakt die automatish kan zien dat er een auto aan komt en dat de slagboom dan open gaat en automatich weer dicht gaat. als er geen plek meer was kon hij alleen open als je er uit wilde maar als je er in wilde kon je niet er in. Wat er goed ging was de team work want iedereen deed wat maar wat minder goed ging was het programmeren wat dat was best moeilijk om te doen.

lamp

ik heb een lamp gemaakt die zonder lijm in elkaar zit maar het was heel dun hout dus hij was heel erg onstabiel en dun. Maar het was wel leuk om te doen en het was een leuk ontwerp die kan staan op zijn poten. Ik ben er best wel lang mee bezig geweest ik had namelijk eerst van karton een voor ontwerp gemaakt en verbeteerd wat er fout is daarna heb ik het van hout gemaakt zodat hij wel goed was.

poster stef’s & jeff’s


onze poster die we gemaakt hebben is goed gekeurd door de opdracht gever en hij hangt nu door heel Voorhout heen. onze opdracht gever was van een restaurant waar koen mol werkt en daardoor zijn we daarmee in aanraking gekomen voor deze opdracht. De communicatie ging goed en de opdracht gever vondt dat we het goed hadden gedaan omdat we tussen het maken van de poster met de opdracht gever hebben kunnen overleggen of de poster er goed uit zag en dat hij er blij mee was want dan hoefde hij zelf geen poster te maken.

mijzelf gefotoshopt

dit is mijn resultaat van mijn fotoshop opdracht. het was wel lastig om te maken omdat ik het eerst niet goed kon maar nu is hij wel goed gelukt met photoshop

lasersnijden

Bij het lasersnijden heb ik een brug gemaakt.

In het begin was het wel lastig om iets te bedenken wat ik zou gaan maken en hoe het er uit moest gaan zien’. Ik vond het ook lastig om het te maken via illustrator want alles ging eigenlijk fout en het lukte maar niet. maar was wel leuk om te doen.

eigen logo eind resultaat

 

Dit is mijn logo die ik zelf heb bedacht en heb gemaakt met illustrator. Het is een game logo die ik zelf heb verzonnen met delen van echte logo die bekent zijn. Het nike logo en het trechac logo dat logo komt van een schiet game.

logo schetsen

Deze schetsen hierboven zijn mijn schetsen die ik heb gemaakt voor mijn logo die ik uiteindelijk mijn eigen schets ga maken

moodbord maken

Ik maak een logo voor mij zelf, het wordt een game logo die ik nog zelf ga verzinnen.

het is niet zo’n hele leuk sfeer want deze logo’s en plaatjes zijn van schiet games.

Het word een beeld en woordmerk logo.